Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Dosar penal pentru procuroarea care a agresat-o pe Sorina

Antena3 Antena3,
Surse: Dosar penal pentru procuroarea care a agresat-o pe Sorina

Surse din ancheta au dezvaluit pentru Antena 3 ca impotriva procuroarei Maria Piturca s-a declansat urmarirea penala. Deocamdata acesteia nu i s-a putut aduce la cunostinta aceasta urmarire penala. continuă pe Antena3

Dosar penal pentru procurorarea care a agresat-o pe Sorina. Ce acuzatii i se aduc

Numele procurorului care a tarat-o pe Sorina afara din casa asistentilor maternali se afla acum intr-un dosar penal. Ce declaratii a facut sefa Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova? Dosar penal deschis pe numele procurorului din cazul Sorinei Maria Piturca, procurorul care a ridicat-o pe Sorina, are acuzatii grave intr-un dosar penal ce .

Un sofer s-a ales cu dosar penal pentru contrabanda dupa un control de rutina al politistilor rutieri

Doi barbati, de 58 si 68 de ani, sunt cercetati pentru contrabanda dupa ce oamenii legii au descoperit cateva zeci de pachete de tigari, de diverse marci, fara timbre de acciza, in masina cu care se deplasau.

VIDEO Cazul baiatului din Cugir agresat si umilit de alti copii. Politia a audiat partile si a deschis dosar penal pentru lovire si alte violente

Politistii i-au audiat pe cei trei copii minori care l-au agresat pe un alta baiat pe o strada din Cugir. La Politie au fost prezenti si parintii acestora.

Cum a disparut ursul impuscat de un jandarm montan in Suceava. Politia a deschis dosar penal pentru braconaj

Localnicii din Brosteni, judetul Suceava, au fotografiat ursul care a atacat un jandarm montan in seara zilei de sambata, 7 iulie. Pe de alta parte, animalul a disparut inainte ca politistii sa ajunga la locul faptei.

Procuroarea care a intervenit in cazul Sorinei, pusa sub urmarire penala - surse

Procurorii Sectiei de anchetare a magistratilor au pus-o sub urmarire penala pe Maria Piturca, procuroarea care ar fi bruscat fetita din Baia de Arama, au precizat, pentru Mediafax, surse apropiate anchetei. Si managerul de caz din DGASPC Mehedinti este urmarita penal.

Procuroarea care a agresat-o pe Sorina, inca o iesire nervoasa

Procuroarea care a tarat-o pe jos pe Sorina ca sa o ia din casa fostei asistente maternale si-a dat din nou in petic la CSM. Maria Piturca a impins microfoanele jurnalistilor care incercau sa obtina de.

Surse: Procuroarea care a bruscat-o pe Sorina ramane in functie

Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie SIIJ) a dispus inceperea urmaririi penale pentru purtare abuziva in cazul procuroarei Maria Piturca de la Parchetul Curtii de Apel Craiova, cea care ar.

Procuroarea care a agresat-o pe Sorina, declaratie socanta: Nu ma consider vinovata, am respectat legea si lupt pana la capat

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei un fragment din interviul pe care procuroarea Piturca, protagonista imaginilor socante cand Sorina este trasa cu forta si scoasa din casa asistentei maternale,.

Procuroarea care a agresat-o pe Sorina, marturie socanta: Nu ma consider vinovata, am respectat legea si lupt pana la capat

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei un fragment din interviul pe care procuroarea Piturca, protagonista imaginilor socante cand Sorina este trasa cu forta si scoasa din casa asistentei maternale,.

Cazul Sorina. Procuroarea care a luat-o pe fata de la asistenta maternala ar putea afla joi daca va fi suspendata din functie

Procurorul Maria Piturca, cea care a intervenit in cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti luata cu forta de la locuinta unei foste asistente maternale, a fost audiata miercuri la Consiliul Superior al Magistraturii CSM), care ar urma sa decida joi daca aceasta va fi suspendata din functie, asa cum a cerut Inspectia Judiciara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3132 seconds )