Libnet.ro
UNICEF

21:30

SURSE Dragnea forteaza restructurarea Guvernului: se bazeaza pe 11 voturi de la minoritati. Ce majoritate are PSD

Adevărul Adevărul,
SURSE Dragnea forteaza restructurarea Guvernului: se bazeaza pe 11 voturi de la minoritati. Ce majoritate are PSD

Liderul PSD Liviu Dragnea forteaza un vot in Parlament pentru schimbarea structurii Guvernului, astfel incat sa-l impuna pe Eugen Nicolicea ministru al Justitiei, sustin surse din PSD pentru Adevarul. in conditiile in care UDMR a anuntat ca va sta deoparte, Dragnea se bazeaza pe 11 voturi de la minoritatile nationale, care ar putea fi decisive, sustin sursele citate. Astfel, PSD ar avea cu 17 voturi mai mult peste limita majoritatii. continuă pe Adevărul

KELEMEN HUNOR, DESPRE VOTUL PE RESTRUCTURAREA GUVERNULUI: UDMR va lasa coalitia PSD-ALDE sa arate ca are majoritate

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat astazi ca in cazul in care se face restructurarea Guvernului prin Parlament, formatiunea pe care o conduce va lasa coalitia PSD-ALDE sa arate ca are majoritate si va incerca sa nu ii incurce nici pe cei din Opozitie.

Serban Nicolae: Miercuri dam votul in Parlament pe aceasta remaniere care sa insemne si restructurarea Guvernului

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, la Romania TV, ca luni a avut loc o sedinta a coalitiei in care s-a decis ca miercuri sa fie dat votul in Parlament pe restructurarea Guvernului.

Kelemen Hunor, despre votul pe restructurarea Guvernului: UDMR va lasa coalitia PSD-ALDE sa arate ca are majoritate.

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a declarat vineri ca in cazul in care se face restructurarea Guvernului prin Parlament, formatiunea pe care o conduce va lasa coalitia PSD-ALDE sa arate ca are majoritate si va incerca sa nu ii incurce nici pe cei din.

Kelemen Hunor spune ce va face UDMR daca se ajunge la restructurarea guvernului: Lasam coalitia PSD-ALDE sa arate ca are majoritate. A patra oara nu cred ca va fi cazul sa votam un Guvern

Liderul UDMR Kelemen Hunor spune, la RFI, ca, cel mai probabil, Uniunea nu va vota o noua lista a Executivului in cazul in care PSD-ALDE vor decide sa faca schimbarile din Cabinetul Dancila printr-o restructurare guvernamentala in Parlament. El spune ca UDMR ii va lasa pe cei din coalitie sa arate ca au majoritate. in acelasi timp, argumentul ca facem restructurarea Guvernului doar ca sa ocolim presedintele nu sta in picioare, mai afirma el.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )