Libnet.ro
UNICEF

12:45

Surse: Excluderi din USR noaptea, ca hotii. Zeci de membri au anuntat ca demisioneaza. Mesajul Va vedem, postat in semn de protest pe grupul intern al partidului (FOTO)

B1 B1,
Surse: Excluderi din USR noaptea, ca hotii. Zeci de membri au anuntat ca demisioneaza. Mesajul Va vedem, postat in semn de protest pe grupul intern al partidului (FOTO)

Biroul National al USR a decis, miercuri noapte, sa o excluda din partid pe Oli Ardelean, membru al organizatiei Ilfov, pe motiv ca ar fi adus prejudicii de imagine Uniunii. Asta dupa ce Oli Ardelean a postat pe Fa. continuă pe B1

Surse. Excluderi in USR noaptea, ca hotii. Val de plecari din partid. Barna, din nou contestat. Mesajul Va vedem, postat in semn de protest

Biroul National al USR a decis, in miez de noapte, cu 13 voturi pentru, sa o excluda din partid pe Oli Ardelean, membru al organizatiei Ilfov, pe motiv ca a adus prejudicii de imagine partidului, sustin surse din partid pentru Adevarul. Concret, Oli Ardelean a postat pe Facebook un mesaj in care s-a indoit ca toate semnaturile din campania Fara penali in functii publice au fost reale. Decizia a fost contestata puternic in interior.

Culisele razboiului din USR. De ce s-a lasat cu excluderi noaptea, ca hotii. Partidul, la un pas de implozie

Un conflict care mocnea de anul trecut in USR a fost rezolvat printr-o executie politica, in miez de noapte, de tabara stransa in jurul lui Dan Barna. Mai multi lideri ai USR s-au revoltat, iar zeci de membri simpli si-au anuntat demisiile. insa Dan Barna merge mai departe. A trecut toate liniile rosii posibile. Aveam nevoie de unitate, sustine deputatul Tudor Benga.

Scandalul din USR ia amploare. Scrisoare deschisa catre conducerea partidului

Peste 100 de membri ai USR au semnat o scrisoare deschisa, dupa excluderea din partid a lui Oli Ardelean.

Critici dure din USR, la adresa lui Dacian Ciolos

Senatorul USR Cristian Ghica a avut o iesire acida la adresa liderului PLUS Dacian Ciolos pe grupul intern al partidului Poiana lui Iocan. Acesta il acuza pe Ciolos ca se baga in deciziile USR si subliniaza ca pentru PLUS, USR nu mai este un partener, ci un competitor.

Oli Ardelean, exclusa din USR Ilfov, dupa ce l-a acuzat pe Barna de semnaturi false la Fara Penali

Oli Ardelean, de la USR Ilfov, a acuzat ca a fost exclusa din organizatie pentru o postare facuta la inceputul lunii noiembrie in care afirma ca Dan Barna a stiut de semnaturi false la initiativa Fara Penali. Ea a reclamat o executie care a avut loc miercuri seara in Biroul National al partidului, potrivit Mediafax.

VIDEO 200 de avocati au atacat doctorii unui spital de cardiologie din Pakistan Trei morti, zeci de masini distruse, un ministru regional batut

Cel putin trei pacienti au murit miercuri dupa ce un grup de 200 de avocati au atacat doctorii unui spital de cardiologie din Lahore, capitala estului Pakistanului, anunta AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )