Libnet.ro
UNICEF

13:45

Surse: Fiul cel mare al presedintelui Trump s-ar afla, intr-o vizita privata, in Romania

România Liberă România Liberă,
Surse: Fiul cel mare al presedintelui Trump s-ar afla, intr-o vizita privata, in Romania

Fiul cel mare al presedintelui american Donald Trump, impreuna cu fiul sau, s-ar afla intr-o vizita privata in Romania. Potrivit Hotnews, Donald Trump Jr. , in varsta de 39 de ani, ar urma sa viziteze mai multe zone turistice din tara, inclusiv Maramuresul. continuă pe România Liberă

SURSE: Fiul cel mare al lui Donald Trump se afla pana joi in vizita in Romania impreuna cu unul din copiii sai

Fiul cel mare al lui Donald Trump, Donald Trump Jr 39 de ani) impreuna cu fiul sau se afla intr-o vizita in Romania, unde vor sta pana joi. Potrivit informatiilor HotNews. ro, Donald Trump Jr se afla insotit de unul din cei cinci copiii, nu cu Barron Trump, fiul cel mic al presedintelui SUA, cum au scris unele publicatii. Cei doi s-ar afla intr-o vizita privata, urmand sa viziteze mai multe zone din Romania, inclusiv Maramures.

Fiul cel mare al lui Donald Trump, la vanatoare la Giurgiu. Fiul presedintelui SUA a ajuns in Romania

Donald Trump Jr 39 ani), fiul presedintelui SUA, a venit in secret in Romania. Fiul cel mare al presedintelui SUA Donald Trump a venit la vanatoare la Giurgiu. Mostenitorul imperiului.

Fiul cel mare al lui Donald Trump, la vanatoare la Giurgiu. Fiul presedintelui SUA a ajuns in Romania cu un avion privat

Fiul cel mare al presedintelui SUA Donald Trump a venit la vanatoare la Giurgiu. Mostenitorul imperiului Trump este cunoscut ca un pasionat de pescuit si vanatoare.

Familia Trump, in Romania: Cel mai mic dintre fiii presedintelui american a aterizat la Cluj, iar fiul cel mare e deja la Giurgiu (FOTO)

Romania a devenit destinatia preferata a familiei Trump, in ultimele zile! Fiii presedintelui SUA au venit pe rand in tara. Dupa ce marti Donald Trump jr. a ajuns in Romania cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )