Libnet.ro
UNICEF

01:05

SURSE: Gabriel Oprea a fost insotit de coloana oficiala de peste 1500 de ori

România Liberă România Liberă,
SURSE: Gabriel Oprea a fost insotit de coloana oficiala de peste 1500 de ori

Ministrul de Interne Gabriel Oprea a fost insotit de coloana oficiala de peste 1500 de ori anul acesta, transmit surse judiciare. continuă pe România Liberă

SURSE: Gabriel Oprea va merge la Parchet saptamana aceasta

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, va fi chemat de procurorii care ancheteaza moartea politistului Bogdan Gigina la Parchetul Tribunalului Bucuresti in aceasta saptamana.

Gabriel Oprea refuza sa spuna in ce misiune era: Am fost la institutii ale statului. La Parchet se va dovedi unde am fost. Eram in masina cu aghiotantul

Vicepremierul Gabriel Oprea a mai vorbit astazi despre accidentul in care a murit politistul care-i deschidea coloana oficiala. Am fost la serviciu, s-a aparat Oprea. insa cand a fost intrebat care era urgenta misiunii, pentru a se stabili daca se impunea escorta sau nu, Oprea s-a eschivat: orice ministru de Interne este insotit de un echipaj de politie.

Petitie online pentru demiterea lui Gabriel Oprea, in urma accidentului in care a murit un politist din coloana oficiala a ministrului de Interne

Societatea civila ii cere demisia ministrului de Interne Gabriel Oprea, care dupa trei zile de la accident tot nu a explicat public de ce a avut nevoie de o coloana oficiala. O petitie online prin care se cere demisia lui Oprea a fost semnata, pana sambata, de peste 10. 000 de persoane.

Surse: Masina lui Gabriel Oprea a efectuat 1.500 de misiuni de urgenta de la inceputul acestui an

Masina ministrului de Interne Gabriel Oprea a efectuat, de la inceputul acestui an, 1. 500 de misiuni de urgenta, adica misiuni care au nevoie de coloana oficiala, au declarat surse pentru Digi 24. Fiind vorba despre 292 de zile in care masina a fost in situatii de urgenta, in urma unui calcul, rezulta ca Gabriel Oprea a avut, in medie, cinci misiuni urgente pe zi de la inceputul lunii ianuarie si pana acum.

Surse judiciare: Ministerul Afacerilor Interne nu a transmis anchetatorilor traseul coloanei oficiale a lui Gabriel Oprea din seara accidentului

Ministerul Afacerilor Interne nu au trimis procurorilor care investigeaza moartea politistului Bogdan Gigina traseul coloanei oficiale a ministrului Gabriel Oprea, din care politistul facea parte, ci doar componenta dispozitivului, anunta Mediafax, citand surse judiciare. Potrivit surselor citate, desi procurorii au solicitat in mod expres acest lucru, reprezentantii Ministerului Afacerilor Interne nu au pus la dispozitia Parchetului Tribunalului Bucuresti nici traseul pe care coloana oficiala a lui Gabriel Oprea l-a avut in seara zilei de 20 octombrie si nici documentele pentru constituirea dispozitivului.

Cazul politistului Gigina. Procurorii verifica daca a fost constituita legal coloana oficiala a lui Gabriel Oprea

Procurorii bucuresteni verifica daca a fost constituita legal coloana oficiala a lui Gabriel Oprea din care facea parte politistul Bogdan Gigina, care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa. Asta potrivit unui comunicat de presa emis duminica de Parchetul Capitalei care mai precizeaza ca in cele cinci zile scurse de la accident nu a primit toate documntele cerute.

Ce spun sindicalistii din Politie despre moartea politistului din coloana oficiala a lui Oprea

Liderii Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual SNPPC) sustin ca ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a fost transformat intr-o tinta politica si nu trebuie sa demisioneze si le-au cerut colegilor sa se abtina de la declaratii. Pozitia sindicatului a fost criticata dur de un alt sindicat al politistilor, care cere ca Oprea sa plece.

Gabriel Oprea, luat la intrebari pe pagina de Facebook a MAI: Este adevarat ca numele de fata al domnului Oprea era domnisoara Nuoprea?

Internautii romani au luat cu asalt pagina de Facebook a Ministerul Afacerilor Interne MAI), acolo unde posteaza intrebari ironice cu privire la motivul pentru care Gabriel Oprea a avut nevoie de coloana oficiala. Este adevarat ca Oprea nu prea oprea? sau Este adevarat ca domnul Oprea s-a consolat cu o coloana oficiala in lipsa unei coloane vertebrale?, sunt doar doua dintre intrebarile postate.

IPP cere Comisie parlamentara pentru investigarea mortii motociclistului din coloana oficiala a lui Oprea

Institutul pentru Politici Publice IPP) solicita opozitiei parlamentare si PSD sa initieze o Comisie parlamentara de ancheta pentru investigarea tuturor activitatilor lui Gabriel Oprea in care a folosit coloana oficiala, in cazul in care pana luni, la ora desfasurarii Birourilor Permanente ale celor doua Camere ale Legislativului, vicepremierul nu isi va prezenta demisia din Guvern si din Parlament.

Liviu Dragnea, intrebat daca a beneficiat de coloana oficiala in calitate de vicepremier: Niciodata. Au trecut multe zile si nu s-au spus lucruri

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, ca nu a apelat niciodata la coloana oficiala in perioada in care a fost vicepremier al Guvernului Ponta. Dragnea a mai spus ca premierul Victor Ponta este singurul care poate cere demiterea lui Gabriel Oprea din Guvern.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )