Libnet.ro
UNICEF

22:00

Surse: Grecia ar putea obtine din Rusia imprumuturi si gaze mai ieftine

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Surse: Grecia ar putea obtine din Rusia imprumuturi si gaze mai ieftine

Rusia ar putea oferi Greciei discounturi la livrarile de gaze si la noi imprumuturi in cadrul vizitei pe care premierul elen Alexis Tsipras o va face maine la Moscova, scrie saptamanalul rusesc Kommersant, citat de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Grecia ar putea lua din Rusia imprumuturi si gaz mai ieftin. Tsipras merge la Moscova pentru discutii cu Putin

Rusia ar putea oferi Greciei discounturi la livrarile de gaz si noi imprumuturi in cadrul vizitei pe care premierul elen Alexis Tsipras o va face saptamana aceasta la Moscova, scrie saptamanalul rusesc Kommersant, preluat de Reuters.

Enel ar putea obtine peste 1,25 miliarde de euro din vanzarea activelor din Slovacia

Grupul italian Enel ar putea obtine peste 1,25 miliarde de euro din vanzarea participatiei de 66% din Slovenske Elektrarne, cel mai mare producator de energie slovac, pentru achizitia careia s-au inscris pana in prezent trei companii,.

Rusia ar putea livra din nou sisteme de racheta de tip S-300 Iranului in cazul ridicarii embargoului

Rusia ar putea livra din nou sisteme de racheta de tip S-300 Iranului in cazul in care ONU va ridica embargoul privind armamentul impus Republicii Islamice, a declarat vineri un expert rus in domeniul apararii, relateaza agentia iraniana FARS.

RISE Project: O banca din Rusia, implicata in spalare de bani, finanteaza extremismul

Scandalul declansat de spargerea contului de email al unui oficial de la Kremlin a readus in discutie faptul ca Moscova sprijina, inclusiv financiar, miscari extremiste de pe teritoriul Uniunii Europene. Anterior, site-ul francez de investigatii Mediapart a dezvaluit ca partidul nationalist din Hexagon, Frontul National, condus de Marine Le Pen, a primit finantari de milioane de euro din Rusia. Partidul lui Le Pen a aprobat in 2014 anexarea peninsulei Crimeea si militeaza pentru ridicarea sanctiunilor impuse Rusiei. Banii si influenta rusa nu au avut insa ca tinta doar Franta, ci intregul teritoriu al UE.

GM retrage Opel si Chevrolet din Rusia

Oficialii de la General Motors, au anuntat ca isi schimba modelul de business, retragandu-si anul acesta complet marca Opel si Chevrolet din Rusia, relateaza motorstory. ro. in acest sens, GM a anuntat.

Ucraina considera ca ar putea obtine un pret mai bun pentru gazele importate din Rusia

Pretul pe care Ucraina il plateste Rusiei pentru importurile de gaze naturale ar putea scadea pe viitor sub nivelul negociat saptamana trecuta, de 247,18 dolari pe mia de metri cubi, a declarat, vineri, directorul general al companiei de stat ucrainiene Naftogaz, Andri Kobolev, citat de Interfax.

Ucraina considera ca ar putea obtine un pret mai bun pentru gazele importate din Rusia

Pretul pe care Ucraina il plateste Rusiei pentru importurile de gaze naturale ar putea scadea pe viitor sub nivelul negociat miercuri, de 247,18 dolari pe mia de metri cubi, a declarat vineri directorul general al companiei de stat ucrainiene Naftogaz, Andri Kobolev, citat de Interfax.

SUBMARIN nuclear, cuprins de flacari intr-un santier naval din Rusia

Un incendiu a izbucnit la bordul unui submarin nuclear rusesc, in timpul unor lucrari de reparatii, defasurate la un santier naval din localiatatea Severodvinsk. Sursa incendiului pare a fi lucrare de sudura neade.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )