Libnet.ro
UNICEF

01:05

SURSE: Greva de la metrou va fi suspendata pentru noi negocieri. Sindicalistii spera ca vor obtine de la Olguta Vasilescu majorarile salariale refuzate de Lucian Sova

B1 B1,
SURSE: Greva de la metrou va fi suspendata pentru noi negocieri. Sindicalistii spera ca vor obtine de la Olguta Vasilescu majorarile salariale refuzate de Lucian Sova

Greva generala de la metrou anuntata pentru miercuri, intre orele 4 si 16, va fi suspendata ca urmare a schimbarii ministrului Transporturilor. Surse din cadrul Metrorex precizeaza pentru stiripesurse. ro ca. continuă pe B1

Greva de la metrou va fi suspendata pentru noi negocieri. Sindicalistii spera ca vor obtine de la Olguta Vasilescu majorarile salariale refuzate de Lucian Sova

UPDATE:Unitatea Sindicatul Liber din Metrou a confirmat oficial suspendarea grevei generale. Greva generala de la metrou anuntata pentru miercuri, intre orele 4 si 16, va fi suspendata ca urmare.

Surse: Greva de la metrou, suspendata

Greva de la metrou a fost suspendata, spun surse Antena 3. Stire in curs de actualizare .

Greva de la metrou, suspendata. Nu si anulata, spun sindicalistii

Greva de la metrou de maine va fi suspendata. Asa sustin surse din cadrul Metrorex care au completat ca la acesata ora au loc negocieri cu sindicalistii. Nu a fost insa si anulata, spun sursele citate. Ulterior, sindicalistii au confirmat oficial amanarea protestului.

Surse: A fost suspendata greva de la metrou

Conform unor surse, greva de la metrou de maine va fi suspendata pe fondul unor negocieri care sunt in curs. Se pare ca sindicalistii au ajuns la aceasta concluzie dupa ce a fost schimbata conducerea Ministerului Transporturilor.

Capitala, paralizata de greva de la metrou anuntata pentru miercuri

Bucurestiul va fi paralizat de maine. Greva de la metrou anuntata de sindicalisti se va tine pe termen nelimitat, intre orele 4 si 16. Anuntul a fost facut de sindicate, care sustin ca protestul va merge.

GREVA METROU. Anunt de ultima ora facut de primarul Capitalei, Gabriela Firea

GREVA METROU Primarul general Gabriela Firea solicita Ministerului Transporturilor sa gaseasca de urgenta solutii pentru rezolvarea conflictului colectiv de munca al angajatilor Metrorex, astfel incat greva.

Sindicalistii de la metrou amana greva generala, anunta pentru miercuri, pana la numirea noului ministru al Transporturilor

Consiliul General de la Unitatea - Sindicatul Liber Metrou USLM) a decis marti sa amane declansarea grevei generale, anuntata incepand de miercuri, pana dupa o prima intalnire cu noul ministru al Transporturilor, potrivit unui comunicat emis de USLM.

Greva la metrou a fost anulata de instanta

Greva de la metrou programata pentru miercuri a fost declarata ilegala de instanta de judecata, a transmis Digi 24. Reamintim ca, saptamana trecuta, angajatii Metrorex anuntau ca vor intra in greva generala de miercuri.

Joachim Low, dupa ce Germania a retrogradat n Divizia B a Ligii Natiunilor: Este dureros pentru noi

Reprezentativa Olandei a invins Franta, scor 2-0, in Divizia A a Ligii Natiunilor, rezultat ce a dus la retrogradarea Germaniei in Divizia B. Selectionerul german Joachim Low a reactionat, afirmand ca este vorba de un rezultat dureros pentru Germania.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )