Libnet.ro
UNICEF

13:00

Surse: Guvernul Orban pregateste inghetari de salarii. Care sunt categoriile vizate

Antena3 Antena3,
Surse: Guvernul Orban pregateste inghetari de salarii. Care sunt categoriile vizate

Surse politice spun ca Guvernul ar pregati primele inghetari de salarii. Potrivit unor surse din Guvern, vizat de aceasta inghetare ar fi salariul in domeniul constructiilor care ar ramane la suma. continuă pe Antena3

Dan Barna, avertisment dur pentru Guvernul Orban

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, miercuri, ca va sustine Guvernul Orban cand obiectivele acordului politic sau proiectele necesare Romaniei ajung pe agenda, mentionand ca voturile USR nu sunt in.

Cum fac postasii propaganda pentru PSD printre pensionari. Ministrii din Guvernul Orban fac acuzatii dure

Dupa cativa ani in care Posta Romana a functionat ca aparat de propaganda pentru PSD, ministrul Muncii si-a exprimat speranta ca acest mecanism va inceta. Au trecut deja cativa ani de cand Posta Romana este angajatul PSD pentru distributia de pliante electorale pensionarilor. in contextul in care avem primul guvern liberal dupa foarte multi ani, .

DECIZIE BOMBA despre PENSII! Se va APLICA de la 1 IANUARIE! MINISTRUL din Guvernul ORBAN a facut MARELE ANUNT!

E oficial! Un ministru din Guvernul Orban a facut anuntul asteptat de multi romani! DOLIU LA PRO TV! DURERE FARA MARGINI PENTRU DANA ROGOZ! A FACUT ANUNTUL TRIST! AI MURIT. Ministrul Apararii,.

Stiai? Care sunt singurele substantive feminine din limba romana care se termina cu litera i

In limba romana exista o multime de curiozitati. Substantivele la genul feminin denumesc in general fiinte de sex feminin sau obiecte care sunt considerate a fi de parte femeiasca. Sunt putine cele care se.

Care sunt principalele tendinte in comunicarea digitala la nivel global si aplicabilitatea lor pe piata locala

Care sunt schimbarile produse in mediul digital in 2019, dar si tendintele vizibile din piata globala cu privire la interactiunea consumatorilor cu experientele digitale dezvoltate de branduri? MullenLowe Profero si iSense Solutions au lansat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.191 seconds )