Libnet.ro
UNICEF

11:45

Surse: Klaus Iohannis se va intalni cu Joe Biden, la New York

România Liberă România Liberă,
Surse: Klaus Iohannis se va intalni cu Joe Biden, la New York

Klaus Iohannis se va intalni, la finalul lunii septembrie, cu vicepresedintele SUA, Joe Biden, in cadrul vizitei pe care seful statului o va face la New York. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis se va intalni cu Joe Biden, vicepresedintele SUA

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni cu vicepresedintele SUA, Joe Biden, in cadrul unei vizite care va avea loc in America, saptamana viitoare, potrivit unor surse oficiale din Administratia Prezidentiala. Pe langa intrevederea cu Biden, seful statului va participa saptamana viitoare la sesiunea Adunarii Generale a ONU, care va avea loc la New York.

Iohannis se va intalni cu Joe Biden cu ocazia summit-ului ONU din SUA

ACTUALIZARE 15:53 Presedintele Klaus Iohannis se va intalni cu vicepresedintele Statelor Unite ale Americii Joe Biden cu ocazia summit-ului ONU la care va participa in SUA, ne-a confirmat Administratia Prezidentiala.

Surse: Presedintele Klaus Iohannis se va intalni cu Barack Obama si vicepresedintele SUA, Joe Biden, la Summitul ONU de la New York

Presedintele Klaus Iohannis va participa la cea de-a 70-a reuniune a Summitului ONU de la New York, ce va avea loc la sfarsitul acestei luni. in cadrul reuniunii se va decide agenda globala de combatere a saraciei.

Klaus Iohannis se va intalni cu Barack Obama si cu Joe Biden in septembrie

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni cu vicepresedintele Joe Biden si cu presedintele american Barack Obama, la finalul lunii septembrie, transmite B1 TV. Seful statului va participa la summitul ONU de la New.

Klaus Iohannis, intalnire cu vicepresedintele american Joe Biden

Presedintele Klaus Iohannis va fi primit de vicepresedintele american Joe Biden. intalnirea va avea loc saptamana viitoare cand presedintele Romaniei se va afla in Statele Unite pentru a participa Adunarea.

Surse: Victor Ponta nu isi va da demisia, dupa ce Klaus Iohannis i-a cerut din nou sa renunte la sefia Guvernului

Premierul Victor Ponta nu isi va da demsia, asa cum a cerut din nou, joi, presedintele Klaus Iohannis, in contextul in care seful Guvernului a fost trimis in judecata in dosarul Turceni, informeaza surse.

Presedintele Klaus Iohannis primeste astazi o delegatie a Bancii Mondiale

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, joi, cu o delegatie a Bancii Mondiale, condusa de directorul executiv al institutiei, Frank Heemskerk, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, intalnire cu reprezentanti ai Bancii Mondiale

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, joi, cu o delegatie a Bancii Mondiale, condusa de directorul executiv al institutiei, Frank Heemskerk, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Basescu aduce noi acuzatii lui Klaus Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu a spus, astazi, ca seful statului Klaus Iohannis a dezinformat populatia, transmit surse din presa.

New York-ul se pregateste pentru cea mai mare provocare in materie de securitate odata cu vizita Papei si a 170 de lideri mondiali

Autoritatile din New York au declarat ca se pregatesc pentru cea mai mare provocare in materie de securitate, avand in vedere ca, la finele lunii septembrie, vor veni in acest oras Papa Francisc si 170.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )