Libnet.ro
UNICEF

20:15

Surse: Liderii coalitiei de guvernare discuta luni modificarile aduse Codului fiscal

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Surse: Liderii coalitiei de guvernare discuta luni modificarile aduse Codului fiscal

ACTUALIZARE 09:52 Teodorovici: Putem depasi deficitul bugetar asumat, temporar, dar sa avem mecanism de corectie Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a afirmat ca Romania poate depasi temporar nivelul asumat de deficit bugetar, cu conditia ca guvernul sa prezinte mecanismele de corectie pe care le va aplica pentru a reveni la ce s-a asumat anterior si sa precizeze perioada de depasire a deficitului. continuă pe Ziarul Bursa

Surse: Liderii coalitiei de guvernare discuta luni modificarile aduse Codului fiscal

PSD, UNPR, ALDE si reprezentantii minoritatilor urmeaza sa discute luni dimineata, inaintea inceperii sesiunii extraordinare a Parlamentului, despre modificarile aduse joi Codului fiscal, in intalnirea tehnica dintre partidele parlamentare, au declarat surse din coalitie, citate de Mediafax.

Liderii coalitiei de guvernare discuta luni modificarile aduse Codului fiscal

PSD, UNPR, ALDE si reprezentantii minoritatilor urmeaza sa discute luni dimineata, inaintea inceperii sesiunii extraordinare a Parlamentului, despre modificarile aduse joi Codului fiscal, in intalnirea.

Comisia de Cod Electoral discuta luni despre votul prin corespondenta cu reprezentantii grupurilor

Comisia de Cod Electoral discuta luni despre votul prin corespondenta cu reprezentantii grupurilor.

Comisia de Cod electoral discuta luni cu reprezentantii grupurilor privind votul prin corespondenta

Biroul Comisiei de Cod electoral se va intalni, luni, cu reprezentantii grupurilor parlamentare pentru a discuta proiectul Legii votului prin corespondenta, a anuntat deputatul PNL Mihai Voicu.

Comisia de Cod Electoral si reprezentantii grupurilor parlamentare vor discuta luni despre Legea votului prin corespondenta

Deputatul PNL Mihai Voicu a anuntat ca luni Biroul Comisiei de Cod electoral se va intalni cu reprezentantii grupurilor parlamentare pentru a discuta despre proiectul Legii votului prin corespondenta, informeaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )