Libnet.ro
UNICEF

01:05

SURSE: Marcel Bolos, propus pentru Ministerul Finantelor in guvernul Citu

B1 B1,
SURSE: Marcel Bolos, propus pentru Ministerul Finantelor in guvernul Citu

Actualul ministru al Fondurilor Europene MFE), Marcel Bolos, ar putea ocupa functia de ministru al Finantelor Publice, spun surse din PNL citate de G4Media. ro Acesta ar fi sustinut de o parte a liderilor de la. continuă pe B1

Surse: Marcel Bolos, ultima varianta a PNL pentru Finante. Ce ar insemna nominalizarea sa si ce nume-supriza ar putea sa vina la Interne

Marcel Bolos, actual ministru al Fondurilor Europene, ar putea fi propunerea PNL pentru Ministerul de Finante, aceasta mutare fiind un raspuns la tensiunile din partid legate de portofolii, sustin surse politice Adevarul. De asemenea, in carti pentru Interne este un lider din zona Ardealului.

Gheorghe Pecingina a demisionat din functia de secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice

Gheorghe Pecingina a fost eliberat, la cerere, din functia de secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice, printr-o decizie a prim-ministrului interimar, Nicolae Ciuca, publicata, vineri, in Monitorul Oficial. Pecingina are in CV-ul politic 5 partide. Dupa PDL, PNL, si PP-DD, organizatii in care a stat mai mult sau mai putin, Pecingina a trecut la PSD Gorj, scriau ziarele gorjene. Apoi a plecat de la PSD spre ALDE, iar ultimul partid in care s-a inscris a fost o revenire, practic) PNL.

ASTAZI Ministerul Finantelor a imprumutat 1,255 miliarde lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, astazi, 1,255 miliarde de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark, cu o maturitate reziduala la 47 de luni, la un randament mediu de 2,63% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )