Libnet.ro
UNICEF

12:30

Surse: Marius Vorniceanu, apropiat al lui Liviu Dragnea, propus de PSD pentru juriul care alege procurorul-sef al Parchetului European

Adevărul Adevărul,
Surse: Marius Vorniceanu, apropiat al lui Liviu Dragnea, propus de PSD pentru juriul care alege procurorul-sef al Parchetului European

Marius Vorniceanu, persoana apropiata de Liviu Dragnea, ar fi fost impus de PSD drept propunere a grupului socialistilor din Parlamentul European pentru functia de membru al juriului care va alege procurorul-sef al Parchetului European, potrivit G4Media. ro, care citeaza surse politice. continuă pe Adevărul

LIVIU DRAGNEA, comparat cu un DICTATOR de un fost COLEG DE PARTID: A impus un REGIM stalinisto-nord-coreean! Buletinul de TELEORMAN a devenit valoarea SUPREMA

Atac fara precedent, lansat de primarul Iasului, Mihai Chirica, fost membru PSD, la adresa lui Liviu Dragnea. Edilul sustine ca seful PSD a impus in partid, la congres, regimul stalinisto -.

INCENDIAR! LIVIU DRAGNEA, TINTA unor acuzatii FARA PRECEDENT: Romanii sunt supusi unui TERORISM CONTINUU din cauza ta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost criticat asupru pe Facebook dupa ce a transmis un mesaj de solidaritate, la scurt timp dupa atacul terorist din Franta, petrecut vineri. Condamn cu fermitate actiunea.

Liviu Dragnea, mesaj de ultima ora pe Facebook: O spun din nou: Vreau sa ne unim cu Moldova

Liviu Dragnea a confirmat pe pagina sa de Facebook, ceea a anuntat si de la tribuna Parlamentului si anume ca sustine unirea cu Republica Moldova. La 27 martie 1918 am facut primul pas catre implinirea.

Liviu Dragnea, de ziua Unirii Basarabiei cu Romania: Eu vreau sa ne unim cu Republica Moldova

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat marti, in timpul sedintei solemne din Parlament prin care se celebreaza implinirea a 100 de ani de la Unire Basarabiei cu Romania, ca el sustinte unirea cu Republica Mo.

Liviu Dragnea, mesaj simplu si explicit catre Andrian Candu si Iurie Leanca: Vreau sa ne unim cu Moldova

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, 27 martie, in cadrul sedintei solemne comune a Camerei Deputatilor si Senatului, dedicata implinirii a 100 de ani de la unirea Basarabiei cu Romania, ca el isi doreste unirea Romaniei cu Republica Moldova.

New York Times: Cine l-a ajutat pe Liviu Dragnea sa ajunga la ceremonia de investitura a lui Donald Trump. Miza din spatele deplasarii

Jurnalistii de la New York Times scot la iveala noi detalii despre prezenta lui Liviu Dragnea la ceremonia de investitura a presedintelui american Donald Trump. Seful PSD ar fi ajuns la Washington prin.

New York Times: Cine l-a ajutat pe Liviu Dragnea sa ajunga la ceremonia de investitura a lui Donald Trump. Miza din spatele deplasarii(VIDEO)

Jurnalistii de la New York Times scot la iveala noi detalii despre prezenta lui Liviu Dragnea la ceremonia de investitura a presedintelui american Donald Trump. Seful PSD ar fi ajuns la Washington prin.

Liviu Dragnea: Trebuie sa lamurim atitudinea ministrilor fata de descentralizare. Toti spun ca... (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat ca in sedinta Biroului Permanent al PSD de luni s-avorbit despre descentralizare, precizand ca nu intelege reticenta ministrilor fata de acest subiect. Au fost mai multe.

Liviu Dragnea, despre tensiunile cu Tariceanu: O prostie, un FAKE NEWS! (VIDEO)

Liviu Dragnea neaga presupusele tensiuni intre el si Calin Popescu Tariceanu legate de alegerile prezidentiale, mai exact de dorinta ALDE$ de a avea un candidat propriu la aceste alegeri. Asta nu e un fake n.

Liviu Dragnea, despre remanierea Guvernului: Este un fake news. Poate in guvernul lui Codrin Stefanescu... (VIDEO)

Liviu Dragnea a calificat luni drept fake news informatiile aparute in spatiul public, referitoare la o eventuala remaniere a Guvernului. Remanierile guvernamentale nu le fac unii colegi la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )