Libnet.ro
UNICEF

05:00

Surse: Ministrul Sanatatii il propune ca sef la CNAS peVasile Ciurchea, fost sef al Casei,acuzat la randul lui pentru nereguli la Cardul de sanatate

Adevărul Adevărul,
Surse: Ministrul Sanatatii il propune ca sef la CNAS peVasile Ciurchea, fost sef al Casei,acuzat la randul lui pentru nereguli la Cardul de sanatate

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a inaintat propunerea pentru un nou presedinte al Casei Nationale de Sanatate. Este vorba despre Vasile Ciurchea, fost sef al CNAS care la randul lui a fost acuzat pentru nereguli privind licitatia pentru sistemul unic prin care functioneaza Cardul de sanatate. Viorica Dancila i-a cerut demisia actualului sef al CNAS, Razvan Vulcanescu, pentru problemele cu care se confrunta sistemul de sanatate. continuă pe Adevărul

Vasile Ciurchea este propunerea ministrului Sanatatii pentru sefia CNAS - SURSE

Vasile Ciurchea este propunerea ministrului Sanatatii pentru sefia CNAS. Potrivit unor surse, propunerea a trimis-o deja premierului. Viorica Dancila a anuntat la Sinteza Zilei, ca urmeaza ca marti, 2.

SCANDALUL BLOCARII SISTEMULUI PRIVIND CARDUL DE SANATATE Ministrul Sanatatii sesizeaza DNA

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, va sesiza Directia Nationala Anticoruptie DNA) cu privire la blocarea sistemului informatic al cardului de sanatate. Ea a declarat ca, in ultimii ani, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, uzand de procedee birocratice exgerate, a blocat func-tionarea normala a sistemului informatic al cardului de sanatate.

Sef NOU la CNAS. Ministrul Pintea il propune pe Vasile Ciurchea, fost director al Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate, urmarit penal pentru abuz in serviciu

Vasile Ciurchea este propunerea ministrului Sanatatii pentru sefia CNAS. Potrivit unor surse, propunerea a trimis-o deja premierului, potrivit Antena 3. Schimbarea conducerii CNAS vine pe fondul scandalului.

Viorica Dancila, despre controversata numire la sefia CNAS, Vasile Ciurchea, anchetat de DNA: Am considerat ca e un specialist. Daca se atesta ca a incalcat legea, il vom schimba (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, marti, ca Vasile Ciurchea este o nominalizare provizorie la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS). intrebata de jurnalisti de problemele cu justitia ale acestuia,.

Ministrul Sanatatii, dezvaluiri in scandalul momentului: De ani de zile se greseste la CNAS. Am stabilit niste masuri

Sistemul informatic de la CNAS a cazut si nu e pentru prima data. A cazut inclusiv in momentul in care a fost lansat, desi e un sistem care a costat 80 de milioane de euro. Platforma informatica are.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )