Libnet.ro
UNICEF

01:05

SURSE: O noua plecare din Guvern dupa demisia lui Victor Negrescu. Este vorba despre un personaj controversat, apropiat al lui Liviu Dragnea(FOTO)

B1 B1,
SURSE: O noua plecare din Guvern dupa demisia lui Victor Negrescu. Este vorba despre un personaj controversat, apropiat al lui Liviu Dragnea(FOTO)

Demisia lui Victor Negrescu de la ministerul pentru Afaceri Europene estre urmata de alte plecari din institutie. Potrivit unor surse, si-a anuntat demisia din minister si secretarul de stat Cristian-Gabriel. continuă pe B1

SURSE: O noua plecare din Guvern dupa demisia lui Victor Negrescu. Este vorba despre un personaj controversat, apropiat al lui Liviu Dragnea (FOTO)

Demisia lui Victor Negrescu de la ministerul pentru Afaceri Europene estre urmata de alte plecari din institutie. Potrivit unor surse, si-a anuntat demisia din minister si secretarul de stat Cristian-Gabriel.

Panica in Guvern dupa demisia cu scandal. Comitetul Executiv va fi convocat. Se anunta remanieri

Este panica in Guvern dupa demisia cu scandal a ministrului delegat cu Afacerile Europene. Cu mai putin de doua luni inainte ca Romania sa preia presedintia rotativa a Uniunii Europene,.

Rovana Plumb preia A TREIA FUNCTIE interimara, dupa demisia lui Victor Negrescu (surse)

Rovana Plumb urmeaza sa preia a treia functie interimara. Ministrul Fondurilor Europene detine interimatul la Educatie, dupa demisia lui Valentin Popa, si la filiala PSD Dambovita, iar de luni va asigura.

George Ciamba, propunerea PSD pentru Ministerul Afacerilor Europene dupa demisia lui Victor Negrescu

Diplomatul de cariera George Ciamba este propunerea PSD pentru functia de ministrul al Afacerilor Europene dupa demisia lui Victor Negrescu cu mai putin de 2 luni inainte de preluarea de catre Romania a.

Este anul gravidelor! O noua diva din showbiz, insarcinata?

Este anul gravidelor! O noua diva din showbiz, insarcinata? Un copil este o binecuvantare Citeste mai mult pespynews. ro .

DOLIU! S-a stins din viata dupa o supradoza cu botox, intr-o clinica de infrumusetare. Este vorba chiar de...

O femeie din Hong Kong s-a stins din viata dupa o supradoza cu botox, intr-o clinica de infrumusetare. Femeia voia sa scape de ridurile de pe fata, dar medicii i-au gresit dozajul substantei, efectul toxic.

VICTOR PONTA lanseaza NUCLEARA dupa demisia momentului din GUVERNUL DANCILA: Chiar si-a propus sa ne scoata din UE

Fostul premier Victor Ponta lanzeaza critici dure dupa ce Victor Negrescu si-a dat demisia din functia de ministru delegat pentru Afaceri Europene. Ponta a apreciat ca plecarea lui Negrescu reprezinta o mare.

Donald Trump le-ar fi reprosat liderilor tarilor baltice raspunderea pentru razboiul din Iugoslavia, dupa ce a confundat Balcanii cu regiunea Baltica (surse)

Presedintele Donald Trump ar fi confundat tarile baltice cu Balcanii si le-ar fi reprosat liderilor din cele trei foste republici sovietice responsabilitatea pentru razboiul din Iugoslavia, scrie newsweek. com, care preia o informatie pe surse dezvaluita de Le Monde.

Prima reactie a ministrului Victor Negrescu, dupa ce s-a spus ca a demisionat din Guvern

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a precizat sambata, pentru AGERPRES, in contextul informatiilor din mass-media privind o demisie a sa din functie, ca isi rezerva dreptul sa isi ex.

Sedinta remanierilor din Guvern, amanata din nou

Remanierile anuntate de Guvernul Dancila se amana din nou. Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu a declarat, in exclusivitate pentru Antena 3, ca mult asteptatul CEX in care urma sa se stabil.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2231 seconds )