Libnet.ro
UNICEF

06:00

Surse: Premierul Dancila il va propune pe Mihai Fifor in locul Rovanei Plumb, pentru functia de comisar european

Antena3 Antena3,
Surse: Premierul Dancila il va propune pe Mihai Fifor in locul Rovanei Plumb, pentru functia de comisar european

Premierul Viorica Dancila il va propune pe Mihai Fifor, secretarul general al PSD, pentru functiade comisar european in locul Rovanei Plumb. Surse din PSD spun ca in cursa interna pentru functia de. continuă pe Antena3

Mihai Fifor NU vede un ESEC in in cazul respingerii Rovanei Plumb pentru functia de comisar european: De ce ziceti asta?

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, nu vede un esec in cazul respingerii Rovanei Plumb pentru functia de comisar european. Fifor a declarat, vineri, ca saptamana viitoare va avea loc o noua audiere a.

Mihai Fifor: Nu am niciun motiv sa nu cred in succesul Rovanei Plumb Nimeni nu a reusit sa formuleze ceva concret impotriva ei

Secretarul general al PSD Mihai Fifor sustine ca nu se poate vorbi despre un esec in cazul respingerii Rovanei Plumb pentru functia de comisar european si ca nu are niciun motiv sa nu creada in succesul Rovanei Plumb. El mai spune ca nimeni nu a reusit sa formuleze ceva concret impotriva acesteia si ca este mai mult o chestiune de neconcordanta intre legislatia tarii si ce se intampla la PE.

Cum explica Mihai Fifor esecul vizitei Vioricai Dancila in SUA: NU s-au mai intalnit. Eu am inteles ca este o chestiune legata de procedurile din Congres, dar sa nu bagatelizam

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, vine cu explicatii, vineri, dupa esecul vizitei intreprinsa de Viorica Dancila in SUA. in contextul in vicepresedintele SUA a anulat intalnirea cu sefa.

MIHAI FIFOR RECLAMA UN FAKE NEWS DESPRE DATORIA TARII: Valoarea datoriei guvernamentale nu a crescut cu 100 de miliarde, ci doar cu 54

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, reclama, duminica, un fake news despre datoria tarii, acuzand Opozitia ca vorbeste despre o datorie de o suta de miliarde de euro, cand, de fapt, datoria, ar fi de 54 de miliarde de lei.

Mihai Fifor sustine ca datoria Romaniei a crescut cu doar 54 miliarde de lei si acuza Opozitia de fake news

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, reclama, duminica, un fake news despre datoria tarii, acuzand Opozitia ca vorbeste despre o datorie de o suta de miliarde de euro, cand, de fapt, datoria, ar fi crescut cu 54 de miliarde de lei.

Vicepremierul acuza Opozitia de fake news. Mihai Fifor (PSD): Valoarea datoriei guvernamentale a crescut doar cu 54 de miliarde de lei

Vicepremierul Mihai Fifor, secretar general al PSD, a afirmat, duminica, ca valoarea datoriei guvernamentale a crescut doar cu 54 de miliarde de lei, si nu cu peste 100 de miliarde de euro cum, spune el, sustine.

Surse. Dancila vine cu un candidat-surpriza pentru functia de comisar european. Nu mai respecta cota de gen

Premierul Viorica Dancila il va propune pe MIhai Fifor, secretarul general al PSD, pentru functia de comisar european pe Transporturi, sustin surse politice pentru Adevarul. Pe lista scurta s-a mai aflat si actualul ministru de Externe Ramona Manescu, fost europarlamentar, dar care nu are carnet de partid.

Viorica Dancila, nicio vorba despre situatia Rovanei Plumb, respinsa pentru functia de comisar european: Premierul se lauda pe Facebook cu intalnirile sale din SUA (FOTO)

Premierul Viorica Dancila nu comenteaza situatia Rovanei Plumb, respinsa de Comisia pentru Afaceri Juridice JURI) din cauza problemelor din declaratia de avere. La mai bine de 24 de ore de cand oficialii.

Calin Popescu Tariceanu: Premierul Dancila sa se abtina de la orice propunere de comisar pana dupa votul motiunii de cenzura

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, i-a solicitat luni premierului Viorica Dancila sa nu propuna un nou comisar european din partea Romaniei pana dupa votul motiunii de cenzura pentru ca,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )