Libnet.ro
UNICEF

10:15

Surse: Premierul Mihai Tudose a discutat, marti, cu Raed Arafat pe tema rectificarii bugetare in cazul UPU

România Liberă România Liberă,
Surse: Premierul Mihai Tudose a discutat, marti, cu Raed Arafat pe tema rectificarii bugetare in cazul UPU

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a discutat, marti, la Palatul Victoria, cu premierul Tudose, pe tema rectificarii bugetare aferente UPU si serviciilor de ambulanta . continuă pe România Liberă

Premierul Mihai Tudose, in inspectie la noul centru pentru pasapoarte deschis intr-un mall(VIDEO)

Premierul Mihai Tudose a mers luni dimineanta in inspectie la doul sediu al Directiei de pasapoarte, de la un mall din Capitala, informeaza B1 TV. Tudose s-a aratat multumit de situatia de la nou.

Premierul Mihai Tudose: in mod cert modificam redeventele de la 1 ianuarie 2018

Guvernul lucreaza la Legea redeventelor, a afirmat, duminica, premierul Mihai Tudose, intr-un interviu acordat in exclusivitate la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3, precizand ca redeventele vor.

UPDATE Premierul Mihai Tudose a trimis Corpul de Control al Guvernului la Tarom si Compania Nationala de Investitii. Reactia sefului companiei aeriene de stat

Premierul Mihai Tudose a fost duminica la Palatul Victoria si a dat ordin Corpului de Control al primului ministrul ca de luni sa inceapa un control la compania nationala de transporturi aeriene TAROM .

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit, la Palatul Victoria, cu Liviu Dragnea, liderul social-democratilor

Prim-ministrul Romaniei, Mihai Tudose, s-a intalnit, luni, cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, la sediul Guvernului, au declarat surse guvernamentale pentru Mediafax. Discutiile vin in contextul in care in urma cu cateva ore directorul TAROM si-a anuntat demisia.

Ion Cristoiu, despre premierul Mihai Tudose: Un semidoct cu apucaturi de marlan !

Jurnalistul Ion Cristoiu comenteaza in termeni duri in Gandul de marti, de pe blogul sau, sedintele de Guvern si atitudinea premierului Mihai Tudose fata de ministrii. Cristoiu.

Premierul Tudose discuta la Palatul Victoria cu Raed Arafat despre dotarea IGSU

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat se afla la Palatul Victoria unde discuta cu premierul Mihai Tudose despre derularea proiectelor europene pentru dotarea IGSU si despre banii care se pot aloca la rectificarea bugetara pentru unitatile de primiri urgente si pentru ambulante, au declarat surse guvernamentale.

Mihai Tudose: Din toamna, se vor regla aspectele legate de cumulul pensie-salariu. Ce spune premierul despre cazul Ciocoiu

Premierul Mihai Tudose a declarat ca aspectele legate de cumulul pensiei cu salariul vor fi reglate prin legea pensiilor care va f promovata in aceasta toamna, informeaza Agerpres. intrebat,.

Mihai Tudose: Nu exclud schimbari de ministri/ In mod cert va trebui sa modificam redeventele de la 1 ianuarie 2018

Guvernul lucreaza la Legea redeventelor, a afirmat premierul Mihai Tudose duminica, la Antena 3, precizand ca redeventele vor fi modificate in mod cert de la 1 ianuarie 2018. Premierul a mai spus ca nu exclude schimbari in Guvern.

Mihai Tudose: Nu exclud schimbari de ministri / Legea pensiilor ce va veni in toamna va regla si aspectele legate de cumulul pensie-salariu

Premierul Mihai Tudose afirma, intr-un interviu la Antena 3, ca nu isi cearta ministrii propriului cabinet, ci doar spune ca e bine cand e bine si ca e rau cand e rau. Totodata, premierul a afirmat ca nu exclude schimbari in Guvern. Tudose a mai anuntat ca noua lege a pensiilor va fi promovata in aceasta toamna si va regla si aspectele legate de cumulul pensie-salariu.

intalnire cruciala la Guvern: Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, chemat la raport de Mihai Tudose (VIDEO)

Intalnire cruciala luni la Palatul Victoria. Premierul Mihai Tudose l-a chemat la raport pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc. La discutii participa si liderul PSD, Liviu Dragnea, proaspat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2039 seconds )