Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Presedintele Klaus Iohannis asteptat la sedinta PNL organizata la Sibiu

Hotnews Hotnews,
 Surse: Presedintele Klaus Iohannis asteptat la sedinta PNL organizata la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis ar putea participa vineri la sedinta Biroului Executiv al PNL care se desfasoara la Sibiu, sustin surse Hotnews. ro. Liberalii l-au invitat pe presedinte sa participe la intalnirea care se desfasoara la hotel Hilton din Sibiu si, potrivit surselor citate, acesta ar urma sa onoreze invitatia. continuă pe Hotnews

Surse: Presedintele Klaus Iohannis, asteptat la sedinta PNL organizata la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis ar putea participa vineri la sedinta Biroului Executiv al PNL care se desfasoara la Sibiu, sustin surse Hotnews. ro. Liberalii l-au invitat pe presedinte sa participe la intalnirea care se desfasoara la hotel Hilton din Sibiu si, potrivit surselor citate, acesta ar urma sa onoreze invitatia.

Presedintele Klaus Iohannis ar putea fi anchetat de Parlament

Presedintele Klaus Iohannis ar putea fi anchetat de Parlament pentru declaratiile facute in timpul protestelor. Mai multi lideri PSD au cerut comisie speciala care sa analizeze in ce masura mesajele pe care ei.

Surse: Iohannis merge maine la sedinta PNL de la Sibiu, in conditiile in care PSD il ameninta cu suspendarea

Presedintele Klaus Iohannis va participa vineri la sedinta Biroului Executiv al PNL BEX), care va avea loc la Sibiu, au declarat surse politice pentru Adevarul. Sedinta va avea loc la ora 16. Este pentru a doua oara in decurs de o luna cand seful statul participa la o actiune a liberalilor.

Sedinta la PNL. Klaus Iohannis, invitat de onoare

Presedintele Klaus Iohannis ar putea participa la sedinta de vineri a Biroului Executiv al PNL, care va avea loc la Sibiu. Invitatia a fost facuta sefului statului de catre liderul liberalilor, Ludovic.

Klaus Iohannis a semnat: Zece judecatori au fost eliberati din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decrete prinvind eliberarea din functie a zece judecatori, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Ioh.

Panica in tabara lui Klaus Iohannis. Planul incendiar pus la cale pentru doborarea Guvernului Dancila

Alessandra Stoicescu a prezentat, joi, la 100 de minute, informatii-soc despre planul pus la cale in aceste zile pentru doborarea Guvernului Dancila. Presedintele Klaus Iohannis e hotarat sa ia fraiele,.

Klaus Iohannis marcheaza ziua de 23 august cu apel pentru apararea statului de drept: Am putut observa o serie de atacuri lansate cu scopul de a fragiliza democratia

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj cu ocazia Zilei Comemorarii Victimelor Fascismului si Comunismului, in care apreciaza, printre altele, ca astazi, tentatia iliberalismului este extrem de mare si nu ne putem.

Klaus Iohannis, de Ziua Comemorarii Victimelor Fascismului si Comunismului: Am putut observa o serie de atacuri lansate cu scopul de a fragiliza democratia romaneasca. Nu ne putem permite o revenire la practicile regimului comunist

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi un mesaj cu ocazia Zilei Comemorarii Victimelor Fascismului si Comunismului, in care a atras atentia asupra necesitatii de a combate orice tendinta extremista care.

Klaus Iohannis, un nou apel la statul de drept: Generatia actuala sa apere democratia. Sa combatem orice tendinta extremista

Presedintele Romaniei face un nou apel pentru apararea statului de drept. Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Comemorarii Victimelor Fascismului si Comunismului in care face aluzie la PSD si.

ALDE spune ca trebuie sa analizeze optiunea de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis

Partenerii de Coalitie ai PSD refuza in continuare sa sustina un eventual demers privind suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. intr-o postare pe Facebook partidul lui Calin Popescu Tariceanu sustine ca actiunea este riscanta si poate avea urmari imprevizibile. Postarea ALDE apare in contextul in care, Liviu Dragnea a readus pe agenda politica a PSD tema suspendarii presedintelui.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )