Libnet.ro
UNICEF

10:45

Surse: Printul Paul ar fi plecat din Portugalia. Unde se afla el acum

Antena3 Antena3,
Surse: Printul Paul ar fi plecat din Portugalia. Unde se afla el acum

Printul Paul al Romaniei, dat oficial in urmarire internationala, nu s-ar mai afla in Portugalia, ci ar fi fugit intr-o alta tara, potrivit unor surse citate de Antena 3. continuă pe Antena3

Unde s-ar afla acum Printul Paul. Nepotul ilegitim al lui Carol al II-lea ar fi fugit si din Portugalia

Printul Paul Al Romaniei 72 de ani) este de negasit, dupa ce a fost condamnat la inchisoare in dosarul Ferma Baneasa, la 3 ani si 4 luni de inchisoare cu executare. Initial,a fugit in.

Nici Portugalia, nici Italia. Printul Paul s-ar ascunde in Marea Britanie. Cum vrea sa scape de pedeaspa

Prinde-l daca poti. Paul Lambrino, auto-intitulat Printul Paul de Romania, este in continuare de negasit de autoritatile romane, dupa ce a fost condamnat latrei ani si patru luni de inchisoare cu executare, pentru cumparare de influenta si complicitate la abuz in serviciu contra intereselor publice.

Judetul din Romania unde impozitul in 2021 se va majora cu 500%. Vom avea taxe mai mari

Taxele si impozitele locale au fost intotdeauna subiect aprig de discutie in mai toata tara. Sunt destule judete in care si anul acesta, dar si in anii trecutti, au fost majorate aceste taxe si impozite. Dar, din pacate, vestea data locuitorilor jduetului Buzau, creaza panica si nemultumiri. Judetul Buzau va avea taxe majorate in 2021 .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )