Libnet.ro
UNICEF

28 Apr.

Surse. Rasturnare de situatie. Cate procente are Nicusor Dan in fata Gabrielei Firea. Surprizele de la sectoare

Adevărul Adevărul,
Surse. Rasturnare de situatie. Cate procente are Nicusor Dan in fata Gabrielei Firea. Surprizele de la sectoare

Lupta extrem de stransa pentru Primaria Capitalei. La ora 17. 00, Nicusor Dan conduce cu trei procente in fata Gabrielei Firea, sustin surse politice pentru Adevarul. Datele se bazeaza pe cercetarile sociologice care vor fi prezentate la inchiderea urnelor. Diferenta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea ar putea creste in cazul unei prezente mai mari la urne pe finalul zilei. in caz contrar, diferenta va fi mult mai stransa. continuă pe Adevărul

Surse. Primele EXIT POll-uri. Cate procente are Firea in fata lui Nicusor Dan la jumatatea zilei. Cum arata lupta la sectoare

Gabriela Firea e cu trei procente in fata lui Nicusor Dan la ora 14. 00, sustin surse politice pentru Adevarul. Informatiile se bazeaza pe primele rezultate furnizate de casele de sondare. Liderii PNL estimeaza ca Nicusor Dan va recupera diferenta pana la inchiderea urnelor, in conditiile in care electoratul de dreapta voteaza preponderent seara. De altfel, numarul tinerilor prezenti la urne incepe sa creasca.

Surse. Bucurestenii s-au pierdut cu Firea: l-au votat pe Nicusor Dan. Cate procente are in fata cu doua ore inainte de final. Lupta pe viata si pe moarte la sectoare

La ora 19. 00, cu doua ore inainte de inchiderea urnelor, Nicusor Dan avea un avans de 5 procente in fata Gabrielei Firea, sustin surse politice pentru Adevarul. Cifrele sunt furnizate de casele de sondare pe baza EXIT POLL - urilor. Diferenta va creste in cazul in care prezenta la urne se va mentine pe un trend ascendent. Dreapta ar putea castiga 5 din cele 6 sectoare: cea mai stransa lupta se duce la Sectorul 4.

Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 18.00. Va pierde Gabriela Firea Capitala? Cate procente o despart de Nicusor Dan

Mai sunt trei ore pana la finalul scrutinului pentru aceste alegeri locale 2020. incercam sa va tinem la curent, in timp real, cu exit-poll-urile la iesirea din sectiile de vot. Trei institute acreditate furnizeaza aceste date in timp real. Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 18. 00 Scrutinul pentru aceste Alegeri Locale se apropie de sfarsit, iar .

Sondaj alegeri locale 2020. Gabriela Firea i-a luat fata lui Nicusor Dan! L-a lasat in urma

Ultimele sondaje inainte de ziua alegerilor locale de duminica, 27 septembrie, dau sanse diferite principalilor candidati. Un sondaj IRSOP in Capitala ne prezinta o situatie neobisnuita: desi PNL si USR au, impreuna, o intentie de vot de aproape 50% pe vot politic, Gabriela Firea s-ar putea impune la o diferenta mare. De altfel, un sondaj .

EXCLUSIV Ultimul sondaj pe Bucuresti inainte de alegeri. Ce procent ii desparte pe Nicusor Dan si Gabriela Firea. Basescu e iesit din joc

Cu trei zile inainte de alegeri, Nicusor Dan, candidatul dreptei pentru Primaria Capitalei, are un avans de doar doua procente in fata Gabrielei Firea, primarul in functie, potrivit unui sondaj Novel Research comandat de PNL si obtinut de Adevarul. Marja de eroare e de 3,7 %. Sondajul acopera si dezvaluirile despre Nicusor Dan si Caine. 35% din respondenti nu sunt siguri daca vor merge la urne.

VIDEO intrebarile lui Tudor Chirila pentru Gabriela Firea si Nicusor Dan

Tudor Chirila, invitat vineri la interviurile HotNews Live, spune ca incapacitatea principalilor candidati la Primaria Capitalei de a ajunge la o dezbatere reflecta, din nou, un dispret fata de cetateni, el apreciind ca tacerea in dezbateri a devenit o forma de comunicare. Artistul le-a adresat cate o intrebare Gabrielei Firea si lui Nicusor Dan.

Cate voturi a obtinut Nicusor Dan la ultimele alegeri locale. PSD l-a umilit de fiecare data

Azi, 27 septembrie 2020, romanii ies la vot pentru a isi alege noii primari pentru urmatorii 4 ani. Tot azi se voteaza si componenta consiliilor locale. in Bucuresti, lupta este stransa intre actualul primar si un vechi candidat care si-a mai incercat norocul si in trecut. Azi vorbim despre cate voturi a obtinut Nicusor Dan .

Sondaje alegerile locale 2020. Cate voturi ar obtine Gabriela Firea si Nicusor Dan

Sondajele publicate cu doar cateva zile inaintea alegerilor locale din 27 septembrie arata sanse diferite principalilor candidati. Un sondaj il arata pe Nicusor Dan castigator, iar altul arata ca Gabriela Firea va obtine mai multe voturi. Sondaje alegerile locale 2020 U sondaj realizat de PNL arata ca Nicusor Dan va iesi invingator. Pe de alta .

Nicusor Dan: indemn oamenii sa iasa la vot De cate ori oamenii au iesit la vot, am castigat (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primpria Capitalei a explicat cat de importanta este prezenta la vot si mai ales cum aceasta poate schimba scrutinul din Bucuresti. Mai mult decat atat,.

Nicusor Dan: indemn oamenii sa iasa la vot De cate ori oamenii au iesit la vot, am castigat (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primpria Capitalei a explicat cat de importanta este prezenta la vot si mai ales cum aceasta poate schimba scrutinul din Bucuresti. Mai mult decat atat,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 28 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )