Libnet.ro
UNICEF

13:30

SURSE: Relatia Dragnea - Grindeanu, faza pe amenintari/ Urmeaza remanierea in prima jumatate a lunii iunie/ Va incerca liderul PSD sa schimbe si premierul?

Hotnews Hotnews,
 SURSE: Relatia Dragnea - Grindeanu, faza pe amenintari/ Urmeaza remanierea in prima jumatate a lunii iunie/ Va incerca liderul PSD sa schimbe si premierul?

Liderul PSD, Liviu Dragnea si liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu l-ar schimba si maine pe Sorin Grindeanu din functia de premier, insa n-o pot face fara colaborarea presedintelui Klaus Iohannis care n-a dat nici un semnal pana cum ca este dispus sa o faca, au declarat pentru HotNews. ro mai multe surse politice. Din acest motiv, liderul PSD ar fi schimbat tactica si, potrivit surselor citate, a inceput sa-l ameninte pe Grindeanu transmitandu-i tot mai insisten semnale pe surse ca ministri ALDE, de pilda, sunt nemultumiti de colaborarea cu premierul si ca s-ar putea sa-i forteze schimbarea din functie prin demisia mai multor ministri din guvern. Cert este ca Dragnea a vorbit joi seara din nou despre remanierea cabinetului Grindeanu. Surse de la varful PSD au declarat pentru HotNews. ro ca mai multi ministri aparare, educatie, finante, interne, IMM-uri si posibil justitie) vor fi schimbati in prima jumatate a lunii iunie. continuă pe Hotnews

SCANDALUL Dragnea-Grindeanu, FAZA PE AMENINTARI. Surse: Urmeaza REMANIEREA. Va fi schimbat si premierul?

Tenisunile dintre Dragnea si Grindeanu ating faza pe amenintari. Seful PSD este chitit sa remanieze Guvernul, iar surse politice spun ca s-ar gandi inclusiv la schimbarea prim-ministrului, scrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )