Libnet.ro
UNICEF

11:15

SURSE: Salariile angajatilor din Sanatate, majorate cu 10%

B1 B1,
SURSE: Salariile angajatilor din Sanatate, majorate cu 10%

Ministerul Sanatatii ar fi decis, potrivit unor surse citate de digi24. ro, sa majoreze salariile angajatilor din domeniu cu 10%. Decizia, venita in urma unor discutii care au avut loc la Minister cu. continuă pe B1

Marius Sepi (Sanitas), despre cresterea salariilor angajatilor din sanatate: Pe draftul legii salarizarii apare un procent de 73%, iar cresterea va avea loc in transe, pana in decembrie 2017

Marius Sepi, liderul sindicatului Sanitas, a declarat luni ca se afla in negocieri cu Ministerul Sanatatii pe legea salarizarii angajatilor din sanatate, iar marti vor avea loc alte discutii la Ministerul.

Ministrul Sanatatii poarta negocieri cu reprezentantii sindicatelor din sanatate. Medicul Florin Chirulescu: Am pierdut deja 7.000 de medici din spitale in ultimii patru ani (VIDEO)

Ministrul Sanatatii va discuta luni cu reprezentantii sindicatelor din sanatate si cei ai medicilor, dupa ce mii de doctori au anuntat pe Facebook ca vor face greva generala daca nu se va gasi o solutie.

iCCJ, atacata de un medic pentru dezastrul din sanatate. Dan Andronic: Medicii trebuie platiti mai bine, nu arestati (VIDEO)

Nemultumirile se tin lant in sistemul de sanatate. Asta in conditiile in care salariile demnitarilor au crescut, iar lefurile personalului din sanatate au ramas neschimbate, informeaza B1 TV. Un medic din.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )