Libnet.ro
UNICEF

14:00

Surse: Spitalul Floreasca amendat cu 20.000 de lei pentru cazul pacientei care a luat foc pe masa de operatie Chirurgul Mircea Beuran, demis din functia de sef de sectie

Hotnews Hotnews,
 Surse: Spitalul Floreasca amendat cu 20.000 de lei pentru cazul pacientei care a luat foc pe masa de operatie Chirurgul Mircea Beuran, demis din functia de sef de sectie

Spitalul de Urgenta Floreasca a fost amendat de Inspectia Sanitara de Stat cu 20. 000 de lei pentru cazul pacientei care a luat foc pe masa de operatie, iar chirurgul Mircea Beuran va fi demis din functia de sef de sectie, au declarat surse autorizate pentru HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Spitalul Floreasca, amendat in cazul pacientei care a ars ca o torta pe masa de operatie. Mircea Beuran va fi demis

Medicul Mircea Beuran va fi demis din calitatea de sef al Sectiei Clinice de Chirurgie III in urma anchetei in cazul femeii arse in timpul operatiei la Spitalul Floreasca,anunta Ministerul Sanatatii. Beuran este acuzat ca a incalcat o treime din obligatiile asumate. De asemenea, au fost aplicate amenzi de aproximativ 30. 000 de lei spitalului si intregii echipe operatorii.

Anunt oficial in cazul pacientei arse la Floreasca. Ministerul Sanatatii: Incidentul, din cauza unei erori umane. Beuran, demis

UPDATE: Incidentul de la Spitalul Floreasca unde o femeie a luat fos pe masa de operatie s-a produs din cauza unei erori umane, informeaza Ministerul Sanatatii, precizand ca chirurgul Mircea Beuran a incalcat 10 obligatii din cele 33, asumate prin contractul de administrare al sectiei.

Daniel Zamfir, in cazul incidentului de la Spitalul Floreasca: Se vorbeste de vina profesorului Beuran in decesul femeii de la Floreasca. Bai, mizerabililor!

Senatorul Daniel Zamfir a reactionat in cazul scandalului de la Spitalul Floreasca, izbucnit dupa ce o femeie a luat foc pe masa de operatie. in urma incidentului, chirurgul Mircea Beuran a fost demis.

Continua criza de la Spitalul Floreasca. Se fac noi verificari in cazul pacientei arse in timpul unei operatii

Continua criza de la Spitalul Floreasca. Unitatea medicala a intrat intr-o alta serie de verificari dupa cazul tragical femeii care a luat foc pe masa de operatie si a murit.

Andrei Caramitru denunta stirile false din jurul tragediei de la Spitalul Floreasca

Fostul consilier al liderului USR Dan Barna, Andrei Caramitru isi cere scuze public pentru ca a pic.

Audit clinic la Spitalul Floreasca, dupa moartea pacientei care a luat foc in timpul operatiei

La Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca incepe, luni, un audit clinic.

Mircea Beuran spune ca va contesta demiterea din functia detinuta la Spitalul Floreasca: Nu a fost motivata

Medicul Mircea Beuran a anuntat luni, 6 ianuarie, ca va contesta decizia prin care a fost demis de la sefia Sectiei Clinice de Chirurgie III a Spitalului Floreasca din Bucuresti.

Medicul Mircea Beuran, prima reactie dupa demiterea de la Spitalul Floreasca: Decizia primita nu este una motivata

Medicul Mircea Beuran a fost demis luni din functia de sef de sectie in cadrul Spitalului Floreasca din Capitala, in urma cercetarii administrative care a fost declansata de conducerea spitalului, dupa ce o pacienta a luat foc si a murit.

Finantele imprumuta 500 de milioane de lei. Pentru 2020 se prognozeaza imprumuturi de peste 85 de miliarde

Ministerul Finantelor Publice MFP) doreste sa imprumute luni 500 milioane lei, cu scadenta in 2023, de pe piata interna, aceasta fiind prima licitatie din acest an.

Primaria Sectorului 3 vrea sa incheie un acord-cadru de pana la 16 milioane lei pentru reciclarea deseurilor stranse de la populatie

Primaria Sectorului 3 prin Directia Generala de Salubritate vrea sa incheie un acord-cadru pe 2 ani pentru servicii de reciclare si valorificare a deseurilor stranse de la populatie, potrivit unui anunt postat in sistemul electronic de achizitii publice. Valoarea acestuia este estimata la 16,6 milioane lei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )