Libnet.ro
UNICEF

20:46

Surse: Tudose discuta cu ministrul Apararii si ministrul Finantelor despre situatia salariilor din Armata

Hotnews Hotnews,
 Surse: Tudose discuta cu ministrul Apararii si ministrul Finantelor despre situatia salariilor din Armata

Premierul Tudose i-a chemat la guvern pe ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, si ministrul Finantelor, Ionut Misa, pentru a discuta despre anuntul-surpriza al Ministerului Apararii potrivit caruia veniturile militarilor vor fi platite cu intarziere. Vom reveni. continuă pe Hotnews

SURSE: Demiterea lui Adrian Tutuianu din Guvern, reglare de conturi in PSD/ Cine l-a executat pe ministrul apararii si de ce

Schimbarea lui Adrian Tutuianu din Guvern este rezultatul unor reglari de conturi in interiorul PSD, liderul partidului Liviu Dragnea fiind convins ca ministrul apararii vrea sa-i ia partidul, au declarat pentru HotNews. ro o mai multe surse politice si guvernamentale. Numele lui Tutuianu, fost sef de Consiliu Judetean Dambovita, a inceput sa fie vehiculat ca posibil inlocuitor la sefia PSD in locul lui Dragnea si ar fi avut chiar sprijinul unor baroni nemultumiti de actualul lider, au mai explicat pentru HotNews. ro sursele citate.

Ministrul Apararii Adrian Tutuianu a discutat cu reprezentantii ExxonMobil despre oportunitati de cooperare

Ministrul Apararii Nationale, Adrian Tutuianu, secretarul de stat Mircea Dusa si seful Statului Major General, generalul Nicolae Ciuca, au avut luni, 4 septembrie, o intalnire cu reprezentantii companiei ExxonMobil.

Este stirea momentului! MINISTRUL Apararii si-a anuntat DEMISIA in direct la Antena 3

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu a declarat in direct la Antena 3, in emisiunea 100 de minute, ca si-a depus demisia pentru lipsa de comunicare de care a fost acuzat de premierul Mihai.

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu: Mi-am depus demisia pentru lipsa de comunicare

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu a declarat in direct la Antena 3, in emisiunea 100 de minute, ca si-a depus demisia pentru lipsa de comunicare de care a fost acuzat de premierul Mihai.

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, anunta ca si-a depus DEMISIA pe biroul premierului

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a anuntat marti dupa-amiaza ca si-a depus DEMISIA pe biroul premierului. Gestul lui Tutuianu vine dupa ce acesta a avut o intalnire cu premierul Mihai Tu.

Tudose, convocat de PNL la Parlament pentru a da explicatii despre situatia economica

Prim-ministrul Mihai Tudose va fi prezent azi, la ora 16:30, in Camera Deputatilor, dupa ce a fost convocat de PNL pentru a da explicatii cu privire la situatia economica. Tema dezbaterii politice la care va participa seful Executivului se numeste Atacul Guvernului Tudose la adresa economiei romanesti, portivit unei surse din presa.

Mihai Tudose, convocat azi de PNL la Parlament pentru a da explicatii despre situatia economica

ACTUALIZARE 16:35 Prim-ministrul Mihai Tudose prezinta Parlamentului situatia economica a tarii Prim-ministrul Mihai Tudose prezinta, in Camera Deputatilor, situatia economica a tarii, fiind convocat la Parlament de PNL pentru o dezbatere cu tema Atacul Guvernului Tudose la adresa economiei romanesti. *ACTUALIZARE 15:36 Orban: Cei care conduc astazi Romania nu vor sa respecte standardele democratice care exista la nivelul UE *ACTUALIZARE 15:23 Orban, despre FSDI: Este o escrocherie de proportii, consecintele vor fi catastrofale pentru companii romanesti ---- Prim-ministrul Mihai Tudose va fi prezent azi, la ora 16:30, in Camera Deputatilor, dupa ce a fost convocat de PNL pentru a da explicatii cu privire la situatia economica.

Surse: Grindeanu discuta cu premierul Tudose la Palatul Victoria

Fostul premier Sorin Grindeanu se afla la aceasta ora la Palatul Victoria, unde discuta cu seful Executivului, Mihai Tudose, au declarat pentru Adevarul surse politice.

Mihai Tudose, convocat azi de PNL la Parlament pentru a da explicatii despre situatia economica

ACTUALIZARE 15:36 Orban: Cei care conduc astazi Romania nu vor sa respecte standardele democratice care exista la nivelul UE Atacurile iresponsabile la adresa companiilor cu capital strain si atacurile impotriva ambasadorilor sunt dovada unui discurs nationalist, gregar, antieuropean si care este impotriva a ceea ce inseamna valorile democratiei si cele ale unei economii de piata, a declarat astazi presedintele PNL, Ludovic Orban. *ACTUALIZARE 15:23 Orban, despre FSDI: Este o escrocherie de proportii, consecintele vor fi catastrofale pentru companii romanesti ---- Prim-ministrul Mihai Tudose va fi prezent azi, la ora 16:30, in Camera Deputatilor, dupa ce a fost convocat de PNL pentru a da explicatii cu privire la situatia economica.

VIDEO Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a demisionat, dar nu pentru ca nu are bani sa plateasca salariile militarilor. Controversatul Marcel Ciolacu ii ia locul. Ce amenintari face Mihai Tudose

Adrian Tutuianu si-a dat demisia, marti dupa-amiaza, din functia de ministru al Apararii Nationale, imediat dupa ce MApN a anuntat ca nu are bani sa plateasca drepturile financiare ale angajatilor sai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )