Libnet.ro
UNICEF

14:45

Surse: Victor Ponta, desemnat secretar general al Guvernului

Adevărul Adevărul,
Surse: Victor Ponta, desemnat secretar general al Guvernului

Deoutatul PSD Victor Ponta a va fi desemnat de catre premierul Sorin Grindeanu secretar general al Guvernului, au declarat surse politice pentru Antena 3. Actualul secretar general al Guvernului este Mihai Busuioc, unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea. continuă pe Adevărul

Surse. Victor Ponta, desemnat secretar general al Guvernului

Deoutatul PSD Victor Ponta a va fi desemnat de catre premierul Sorin Grindeanu secretar general al Guvernului, au declarat surse politice pentru Antena 3. Actualul secretar general al Guvernului este Mihai Busuioc, unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea. Ponta a anuntat ca il sprijina pe Sorin Grindeanu pentru a ramane la Palatul Victoria.

Surse: Victor Ponta, desemnat secretar general al Guvernului

Fostul premier Victor Ponta ar fi fost desemnat noul secretar general al Guvernului. Stire in curs de actualizare.

UPDATE Sorin Grindeanu il desemneaza pe Victor Ponta noul secretar general al Guvernului

Premierul Sorin Grindeanu il desemneaza pe Victor Ponta noul secretar general al Guvernului, au spus pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Victor Ponta il inlocuieste pe Mihai Busuioc. UPDATE Legislatia in vigoare nu-i permite lui Victor Ponta sa fie in acelasi timp si parlamentar, si secretar general al Guvernului, cele doua functii fiind incompatibile. Insa, tot legislatia in vigoare ii permite lui Victor Ponta sa notifice in termen de 15 zile biroul permanent al Camerei Deputatilor starea sa de incompatibilitate. Dupa acest termen, are la dispozitie inca 30 de zile sa opteze pentru una dintre functii.

Sorin Grindeanu il desemneaza pe Victor Ponta noul secretar general al Guvernului

Premierul Sorin Grindeanu il desemneaza pe Victor Ponta noul secretar general al Guvernului, au spus pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Victor Ponta il inlocuieste pe Mihai Busuioc. Interesant este ca prima numire a lui Sorin Grindeanu in calitate de premier a fost cea a lui Mihai Busuioc. Acum, dupa ce i s-a retras sprijinul politic si a fost exclus din partid, prima decizie luata de Grindeanu in materie de numiri este inlocuirea lui Busuioc cu Ponta. Busuioc este apropiat de Liviu Dragnea.

E vestea anului. Victor Ponta a fost DESEMNAT OFICIAL! Cat va sta in functie

Fostul premier Victor Ponta ar fi fost desemnat noul secretar general al Guvernului. Stire in curs de actualizare.

SURSE: Victor Ponta ar fi fost exclus din PSD

Fostul premier Victor Ponta ar fi fost si el exclus din PSD, potrivit unor surse citate de B1 TV. Decizia ar fi fost luata dupa ce o astfel de masura a fost aplicata si in cazul premierului Sorin Grindeanu,.

Motivul pentru care Victor Ponta nu poate fi numit in Guvern

Fostul premier Victor Ponta nu poate fi desemnat secretar general al Guvernului, pana cand acest post nu se vacanteaza. Aceasta pozitie nu e vacantata, pentru ca secretarul general adjunct al.

Victor Ponta ar putea fi numit secretar general al Guvernului

Fostul premier Victor Ponta ar urma sa fie numit secretar general al Guvernului, afirma surse guvernamentale. Ponta se afla, la aceasta ora, la Guvern, unde discuta cu secretarul general Mihai Busuoic, mai spun surse politice. La Guvern a fost prezent si Eugen Teodorovici, fost ministru al Fondurilor Europene in Guvernului Ponta.

Grindeanu isi face propriul Executiv: Victor Ponta ar fi fost desemnat deja secretar general al Guvernului

Sorin Grindeanu ii da o lovitura sub centura lui Liviu Dragnea dupa ce coalitia PSD si ALDE a decis sa ii retraga sprijinul politic miercuri. Anumite surse politice sustin ca premierul.

Victor Ponta: O demisie in alb este un fapt ilegal, inseamna ca ii santajezi pe membrii Guvernului

Existenta unor demisii in alb pentru ministrii este un fapt ilegal, considera fostul premier Victor Ponta, deputat PSD. intrebat cum vede faptul ca ministrii Guvernului Grindeanu si-au depus demisiil.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )