Libnet.ro
UNICEF

16:00

Survivor 2021. Georgiana Lupu, eliminata din concurs. Care au fost cei mai votati concurenti

Adevărul Adevărul,
Survivor 2021. Georgiana Lupu, eliminata din concurs. Care au fost cei mai votati concurenti

Editie emotionanta duminica seara, la Survivor Romania 2021, la Kanal D. Faimosii si Razboinicii s-au infruntat intr-un nou joc pentru comunicare, iar miza a fost uriasa: scrisori de la cei dragi, de acasa! Razboinicii au castigat si s-au bucurat, in lacrimi, de mesajele scrise ale persoanelor iubite. Lacrimile de fericire au fost inlocuite apoi cu lacrimi amare, caci un concurent a parasit competitia. continuă pe Adevărul

Ce a mancat Costi Ionita in 3 saptamani la Survivor Romania. Adevarul despre conditiile din jungla

Costi Ionita a fost una dintre surprizele de la Survivor. Artistul a intrat in echipa Faimosilor, insa nu a rezistat decat trei saptamani in jungla din Republica Dominicana. Ce a mancat Costi Ionita la Survivor. Lucrurile care nu s-au vazut la televizor El a fost cel de-al doilea concurent eliminat in competitie, insa timpul pe .

Comoara din adancuri care poate salva omenirea de dezastre si saracie. E o energie fara limite

Exista o comoara ingropata adanc sub poalele Muntilor Apenini ai Toscanei, unde fermele metalice dure ale turnului de foraj Venelle-2 isi marcheaza locatia ca un X pe harta. Comoara din adancuri care poate salva omenirea de dezastre si saracie Aceasta fantana geotermala ajunge la aproape doua mile sub suprafata pana la o regiune in care .

Artistul din Romania care a castigat un milion de dolari: Acum mai am jumatate

Cine este artisul din Romania care a castigat un milion de dolari din muzica? Ei, bine acesta este Nelu Vlad, solistul de la Azur, care a fost prezent azi in emisiunea La Maruta si a participat la sosurile iuti. Artistul din Romania care a castigat un milion de dolari Pentru ca nu a dorit sa .

Surpriza uriasa la Survivor Romania 2021! Cine sunt cei 4 concurenti care se alatura competitiei de la Kanal D

Surpriza uriasa pentru fanii emisiunii Survivor Romania 2021! Patru noi concurenti se alatura competitiei sportive si accepta provocarile de pe taramul exotic, departe de familie si de lucrurile cu care erau obisnuiti. Survivor Romania 2021: 4 noi concurenti Sezonul 2 al emisiunii Survivor Romania 2021 mai provoaca alti concurenti, veniti de data aceasta in a .

Ce pedeaspa risca barbatul din Hunedoara care a trantit la pamant un baiat. Copilul ar avea fisura craniana

Un barbat de 29 de ani a fost filmat in timp ce tranteste de pamantun minor de 13 ani. Copilul a suferit o lovitura puternica la cap si a fost internat la spitalul din Deva. Agresorul a fost retinut si.

Din prima transa de doze de la AstraZeneca nu va fi pastrat rapelul. Valeriu Gheorghita: Va fi asigurat din transele care urmeaza in martie. Distanta dintre administrarea dozelor e de opt saptamani

Din cele 81. 000 de doze de vaccin anti-COVID-19 de la AstraZeneca prima transa carea sosit in Romania de la acest producator nu va fi pastrata niciuna pentru rapel, urmand ca acesta sa fie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )