Libnet.ro
UNICEF

11:46

Survivor 2021. Jador, despre copilaria dificila: Aveam un trening rupt, munceam cu ziua, dar luam numai premiul 1

Adevărul Adevărul,
Survivor 2021. Jador, despre copilaria dificila: Aveam un trening rupt, munceam cu ziua, dar luam numai premiul 1

Jador, unul dintre cei 12 concurenti din Echipa Faimosilor, din show-ul Survivor Romania, care a debutat sambata aceasta, la Kanal D, este un artist apreciat de milioane de fani. Copilaria i-a fost marcata de lipsuri, insa saracia l-a determinat sa isi doreasca sa viseze la mai mult, dupa cum acesta povesteste intr-un interviu acordat inainte de a se imbarca in aeronava catre Republica Dominicana. continuă pe Adevărul

Survivor Romania 2021. Jador a spus adevaratul motiv al participarii. Ce cauta in Dominicana, de fapt

Jador este, cu siguranta, unul dintre cei mai indragiti concurenti de la Survivor Romania 2021. in cea mai recenta editie a emisiunii de pe Kanal D, cantaretul a spus adevaratul motiv al participarii la show-ul filmat in Republica Dominicana. La asta nu se astepta nimeni, e clar. Motivul pentru care Jador participa la Survivor Romania .

Ce probleme intime au Simona Hapciuc si Roxana Nemes la Survivor 2021. Prin ce trec in jungla africana

Survivor Romania este o competitie care forteaza toate limitele si-si provoaca participantii la maximum. Razboinici si faimosi, toti au intrat in lupta din Republica Dominicana, fiecare cu ganduri diferite, dar toti ravnind la marele premiu, insotit de trofeul sau grandios, dar si se onoarea de a se numi supravietuitor. insa conditiile de trai din tara .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )