Libnet.ro
UNICEF

18:30

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de marti, 4 februarie

Playtech Playtech,
Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de marti, 4 februarie

Cel mai intens reality din istoria televiziunii, Survivor Romania, a inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe Faimosii si Razboinicii se lupta in cea mai dura competitie. Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti. Emisiunea Survivor Romania de pe Kanal D Editia de marti 4 februarie Trei noi concurenti au ajuns . continuă pe Playtech

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de luni, 3 februarie

Survivor Romaniaeste o emisiune de divertisment lansata in anul 2020 peKanal D Romania. Participantii sunt impartiti in doua echipe. Show-ul este prezentat deDan Cruceru. Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti de la ora 20:00. Emisiunea Survivor Romania de pe Kanal D Editia de luni 3 februarie Din echipa Faimosilor .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de duminica, 2 februarie

Dupa ce Cristina Siscanu a fost eliminata de la Survivor Romania, saptamana trecuta, iata ca si Ruby este nevoita sa isi faca bagajele. Elena Ionescu a fost nominalizata la eliminare prin votul colegilor sai, iar Ruby a ajuns in aceeasi postura dupa ce Cezar Juratoni castigatorul imunitatii baietilor a nominalizat-o. Emisiunea Survivor Romania .

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de duminica, 2 februarie

EmisiuneaPuterea dragosteide pe Kanal Deste difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Live Stream Editia de duminica 2 februarie Andreea Oprica si Mircea, .

Ruby a parasit Survivor Romania: primele declaratii ale cantaretei

In urma voturilor telespectatorilor, cantareata Ruby 31 de ani) a fost eliminata din competitia Survivor Romania, reality show difuzat de Kanal D.

LOVITURA pentru Andrei Duban! Gratiela, GESTURI TANDRE la SURVIVOR ROMANIA! Vrea sa o faca in trei... (FOTO)

Gratiela, sotia lui Andrei Duban, se afla printre vedetele concurente la Survivor Romania, in echipa Faimosilor.

Cum a reactionat Ruby, dupa ce a aflat ca a fost eliminata de la Survivor Romania. Ce spune despre Elena Ionescu

Dupa ce Cristina Siscanu si-a facut bagajele saptamana trecuta si a plecat acasa, a venit acum randul lui Ruby sa faca acelasi lucru. Ce a spus cantareata, dupa plecarea sa de la Survivor? Ruby, eliminata de la Survivor Nici nu a plecat inca bine spre casa, ca Ruby a tinut sa transmita un mesaj dupa .

Despartire cu lacrimi la Survivor Romania! Au pierdut cel mai important om. Competitia nu va mai fi la fel (VIDEO)

Despartire dureroasala Survivor Romania. SCANDAL MONSTRU! FLORIN SALAM, BATAIE CA-N FILME CU NEVASTA, iN FATA BLOCULUI! VECINII I-AU ADUNAT HAINELE MANELISTULUI GALERIE FOTO) Echipa Faimosilor a.

Scene DEOCHEATE la Survivor Romania! SE IUBESC FARA PERDEA! Surpriza de proportii pentru fani...

Scene deocheatela Survivor Romania! INCENDIAR! IRINA LOGHIN A FACUT RAVAGII CU PARTENERUL! FUEGO I-A PRINS TOCMAI CAND. GALERIE FOTO) Elena Ionescu si Cezar au aparut extrem de apropiati in fata.

LOVITURA GREA pentru Survivor Romania! A FOST LA UN PAS DE MOARTE! iNTEPATURA CU VENIN ii putea fi FATALA... (VIDEO)

Panica la cel mai dur concurs din Romania! TRAGEDIE TOTALA PENTRU CATALIN BOTEZATU! OPERATIA CUMPLITA NU A REUSIT! IMAGINI GREU DE PRIVIT GALERIE FOTO) Remus, concurentul din echipa Razboinicilor, a fost.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )