Libnet.ro
UNICEF

07:15

Suspectii in cazul barbatului de 64 de ani gasit mort in locuinta sa din Capitala au fost retinuti

Adevărul Adevărul,
Suspectii in cazul barbatului de 64 de ani gasit mort in locuinta sa din Capitala au fost retinuti

Cei trei suspecti in cazul barbatului de 64 de ani gasit mort miercuri noaptea in locuinta sa din sectorul 4 au fost retinuti, a anuntat vineri Politia Capitalei. continuă pe Adevărul

UPDATE Un barbat a fost gasit mort in locuinta sa din Bucuresti. Doua persoane, duse la audieri

Un barbat de 64 de ani a fost gasit mort miercuri seara, in locuinta sa din Capitala, suspect fiind un chirias de-al sau.

Doi suspecti, dusi la audieri in cazul barbatului gasit mort in locuinta sa din Capitala

Doi dintre suspectii implicati in cazul barbatului gasit mort in locuinta sa din Capitala au fost depistati de politisti si dusi la audieri, urmand a fi audiati de un procuror criminalist la sediului Serviciului Omoruri din cadrul Politiei Bucuresti.

Doi suspecti, dusi la audieri in cazul barbatului gasit mort in locuinta sa din Capitala

Doi dintre suspectii implicati in cazul barbatului gasit mort in locuinta sa din Capitala au fost de.

Politia Capitalei, anunt important in cazul barbatului gasit mort in locuinta sa

Politia Capitalei a anuntat joi ca a fost prins al treilea suspect implicat in cazul barbatului gasit mort in locuinta sa, urmand ca acesta sa fie audiat de un procuror criminalist la sediului Serviciului Omoruri.

DigiSport: L-au gasit mort in prima zi a anului! Legendarul fotbalist Chris Barker a lasat in urma doua fetite

Fotbalul a fost zguduit de o noua drama chiar din prima zi a noului an, 2020. Chris Barker avea 39 de ani si era un jucator legendar al celor de la Cardiff. Fostul fundas stanga a fost gasit mort in propria-i locuinta, in prima zi a anului, dar cauza decesului nu este inca cunoscuta.

Nick Gordon, considerat vinovat pentru moartea fiicei lui Whitney Houston, a fost gasit mort

Nick Gordon,fostul logodnic al fiicei lui Whitney Houston, a fost gasit mort la varsta de 30 de ani, a anuntat miercuri avocatul sau pentru AFP. in urma cu trei ani, tanarul a fost gasit vinovat pentru moartea din 2015 a iubitei sale Bobbi Kristina Brown si obligat sa plateasca daune in valoare de 36,2 milioane de dolari familiei acesteia.

Un roman a fost gasit mort pe o strada din orasul italian Florenta. Surpriza pe care au avut-o anchetatorii cand s-au uitat printre lucrurile sale

Un roman fara adapost a fost gasit mort in strada,la Florenta, in Italia. Autoritatile locale au cerut o ancheta pentru a se afla cu exactitate cauzele decesului.

Primele imagini cu suspectii crimei care a ingrozit Capitala. Asasinatul scoate la iveala misterul unei disparitii care s-a petrecut in urma cu trei ani

Cei trei suspecti in cazul barbatului de 64 de ani gasit mort miercuri noaptea in locuinta sa din sectorul 4 au fost retinuti, a anuntat vineri Politia Capitalei. Doi dintre acestia, in varsta de 19 ani, sunt cercetati pentru savarsirea infractiunilor de omor si lovire sau alte violente, iar cel de-al treilea, de 21 de ani, pentru omor. Cei trei tineri urmeaza a fi prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )