Libnet.ro
UNICEF

06:45

Suspectii in cazul dublei crime din Satu Mare sunt liberi. De ce nu au fost pusi sub acuzare cei doi cetateni unguri

Adevărul Adevărul,
Suspectii in cazul dublei crime din Satu Mare sunt liberi. De ce nu au fost pusi sub acuzare cei doi cetateni unguri

Lovitura de teatru in cazul dublei crime din judetul Satu Mare. Chiar daca doi suspecti au fost audiati in cazul uciderii a doua femei, niciunul dintre ei nu a fost pus sub acuzare. continuă pe Adevărul

Rasturnare de situatie in cazul dublei crime de la Satu Mare. Cainele de urma a mirosit un alt suspect

Rasturnare de situatie in cazul dublei crime din judetul Satu Mare. Principalul suspect ar fi un localnic cu antecedente penale, iar cei doi barbati de etnie roma au fost scosi din cercul de suspecti.

Dubla crima intr-o comuna din Satu Mare. Suspectii, doi barbati din Ungaria (VIDEO)

Dubla crima in Satu Mare! Doua femei au fost gasite moarte in casa uneia dintre ele, de catre o vecina care venea in vizita. Criminalii ar fi doi vanzatori de plapumi. Se pare ca cei doi au intrat in.

Dubla crima in judetul Satu Mare. Cine sunt barbatii care au ucis cu bestialitate doua femei FOTO

Doua femei de 53 si 65 de ani au fost omorate, marti seara, intr-o locuinta din localitatea Barsau de Sus, judetul Satu Mare. La scurt timp, politistii i-au gasit si pe faptasi. Este vorba despre doi barbati din Debrecen, Ungaria, care au intrat in locuinta dandu-se drept vanzatori ambulanti.

Descoperire macabra intr-o casa din judetul Satu Mare. Oamenii au sunat imediat la 112

Doua femei au fost gasite moarte, marti seara, intr-o locuinta din judetul Satu Mare, procurorii avand suspiciuni de omor, a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean, Florentina Nagy.

Imagini revoltatoare au fost surprinse la Targul de Craciun din Baia Mare. Ce a facut un comerciant in vazul tuturor - VIDEO

Angajatul unuia dintre standurile alimentare de la Targul de Craciun din Baia Mare a fost filmat in timp ce amesteca aluatul cu o bormasina.

Ce operatii estetice si-au facut vedetele din Romania. Transformarile sunt socante

Operatiile estetice nu mai sunt niciun secret pentru nimeni. Femei si barbati din intreaga lumea isi imbunatatesc imaginea, unii mai mult, altii mai putin. Romancele adora si ele sa mandreasca cu un trup si un chip perfect si sa profite de noutatile aparute in cabinetele medicilor esteticieni. Iata cat de mult au profitat unele vedete .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )