Libnet.ro
UNICEF

00:07

Suspectul principal al atacului cu bomba din Manhattan, capturat in urma unui schimb de focuri

Adevărul Adevărul,
Suspectul principal al atacului cu bomba din Manhattan, capturat in urma unui schimb de focuri

Autoritatile americane au anuntat capturarea suspectului Ahmad Khan Rahami, care urmeaza sa fie interogat in legatura cu explozia care a zgduit in noaptea de sambata spre duminica cartierul newyorkez Chelsea. continuă pe Adevărul

The New York Times: Ce stim si ce necunoscute raman in cazul exploziei din Manhattan. Guvernatorul Cuomo: O bomba care explodeaza in New York reprezinta un act terorist, dar nu dovedeste implicarea unei grupari

O explozie puternica a avut loc in jurul orei 20,30 p. m. , ora locala, pe 23Street din Manhattan, ranind 29 de persoane si zguduind zona. Primarul Bill de Blasio a catalogat incidentul drept un act intentionat, iar guvernatorul statului, Andrew Cuomo, a spus ca, la aceasta ora, nu exista dovezi privind un act de terorism international, dar investigatia este inca la inceput.

Cinci persoane au fost retinute dupa explozia din Manhattan, spune presa americana. FMI neaga afirmatia

Cinci persoane ar fi fost retinute in legatura cu bomba explodata in zona Chelsea din Manhattan, care a ranit 29 de persoane, spune presa americana. FBI neaga, insa, aceasta afirmatie, transmit jurnalistii de la BBC.

New York Times: Tot ce stim si ce necunoscute raman in cazul exploziei din Manhattan

O explozie puternica a avut loc in jurul orei 20,30 p. m. , ora locala, pe West 23Street din Manhattan, ranind 29 de persoane si zguduind zona. Primarul Bill de Blasio a catalogat incidentul drept un act intentionat.

Oficialii americani: Explozia din Manhattan nu are legatura cu terorismul international

Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a declarat ca explozia care a avut loc sambata in Manhattan a fost produsa de o 'bomba', dar ca nu exista niciun indiciu care sa arate vreo.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )