Libnet.ro
UNICEF

01:05

Suspiciune de gripa in cazul unui elev din clasa pregatitoare, la Scoala Gimnaziala George Poboran. Zeci de elevi au absentat, acuzand simptome similare

Adevărul Adevărul,
Suspiciune de gripa in cazul unui elev din clasa pregatitoare, la Scoala Gimnaziala George Poboran. Zeci de elevi au absentat, acuzand simptome similare

Un copil in varsta de 6 ani, elev in clasa pregatitoare la Scoala Gimnaziala George Poboran din Slatina, a ajuns la spital cu simptome compatibile cu gripa, la testul rapid rezultatul fiind pozitiv. Institutul Cantacuzino nu a confirmat deocamdata diagnosticul. Zeci de elevi de la aceeasi scoala au lipsit, insa, de la cursuri. continuă pe Adevărul

Un elev din Constanta a ajuns la spital, dupa ce s-a aruncat de la etajul al doilea al liceului

Un baiat in varsta de 12 ani, elev in clasa a VI-a la Liceul George Calinescu din municipiul Constanta, a ajuns la spital marti dimineata, dupa ce s-a aruncat de la etajul al doilea al unitatii de.

O femeie de 32 de ani, in stare grava dupa ce a cazut de la etajul 3 al unui bloc din Sacele

O femeie de 32 de ani, din municipiul Sacele, a cazut, duminica, de la etajul trei al unui bloc din localitate, ea fiind transportata la spital in stare grava.

Talibanii ar putea accepta o incetare a focului in Afganistan in cazul unui acord cu SUA

Talibanii vor implementa o incetare a focului valabila zece zile in Afganistan si vor continua sa discute cu oficialii din Guvernul de la Kabul in cazul in care discutiile de la Doha cu Statele Unite vor ajunge la un rezultat, relateaza Mediafax, citand Reuters.

CDC va face controale in 3 mari aeroporturi pentru depistarea semnalmentelor unui virus din China

Conform CNN peste 100 de specialisti din cadrul Centrului American pentru Controlul si Preventia Mal.

Gest socant al unui barbat din Bacau, dupa ce a aflat ca mai are doar cateva zile de trait. Vecinii sunt in stare de soc!

Sfarsit teribil pentru un barbat de 66 de ani din judetul Bacau. Acesta a ars de viu in casa, dupa ce un incendiu puternic i-a cuprins locuinta, la miezul noptii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )