Libnet.ro
UNICEF

19:00

Suspiciune de pesta porcina africana langa Buzau

B1 B1,
Suspiciune de pesta porcina africana langa Buzau

Un porc a murit iar un altul a fost eutanasiat, miercuri, intr-o gospodarie din satul Focsanei, comuna Vadu Pasii, langa Buzau, autoritatile sanitar-veterinare declarand suspiciune de pesta porcina. continuă pe B1

Suspiciune de pesta porcina africana, la animalele dintr-o gospodarie din judetul Buzau

Un nou posibil focar de pesta porcina a fost semnalat in judetul Buzau. Trei porci au fost eutanasiati de veterinarii de la DSVSA Buzau, dupa ce institutia a fost instiintata, miercuri, cu privire la inregistrarea unei mortalitati la un porc domestic dintr-o gospodarie din satul Focsanei, comuna Vadu Pasii.

Porci santinela plasati intr-o gospodarie din Buzau afectata de pesta porcina africana

DSVSA Buzau a plasat porci-santinela in gospodaria din satul Margariti, comuna Beceni, acolo unde se afla ultimul focar activ de pesta porcina africana inregistrat la porcii domestici de pe raza judetului.

VIDEO Duceau gunoiul, cand au zarit cadavrul animalului langa tomberon

Panica printre locatarii unui bloc din Buzau dupa ce au vazut langa tomberoanele de gunoi cadavrul unui purcel. Autoritatile sanitar veterinare au ridicat cadavrul pentru analize. in judetul Buzau au fost cinci focare de pesta porcina africana iar patru dintre ele au fost deja inchise.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )