Libnet.ro
UNICEF

10:45

Suspiciuni de plagiat in teza de doctorat a fostului secretar de stat din Ministerul de Interne Florea Oprea

Adevărul Adevărul,
Suspiciuni de plagiat in teza de doctorat a fostului secretar de stat din Ministerul de Interne Florea Oprea

Pasaje intregi din teza de doctorat a chestorului Florea Oprea, fost secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne, sunt identice cu texte din articole de specialitate, suporturi de curs sau materiale pentru simpozioane publicate anterior, fiind preluate de la alti autori, inclusiv texte care incep cu formularea in opinia noastra. continuă pe Adevărul

Raetchi, scrisoare deschisa catre Ponta: Recunoasteti ca v-ati plagiat teza de doctorat

Vicepresedintele PNL Bucuresti, Ovidiu Raetchi, i-a transmis o scrisoare deschisa fostului premier Victor Ponta in care i-a solicitat acestuia sa recunoasca si sa isi ceara public scuze pentru plagierea lucrarii sale de doctorat.

Acuzatii de PLAGIAT. Fostul secretar de stat Florea Oprea ar fi copiat de la Costica Voicu, indrumatorul lui

Exista suspiciuni de plagiat in teza de doctorat a fostului secretar de stat Florea Oprea, care ar fi copiat chiar de la coordonatorul sau, Costica Voicu.

Cine este Ioana Ursu, noul secretar de stat din Ministerul Sanatatii cu atributii in politica medicamentului

Ministerul Sanatatii are un nou secretar de stat, Ioana Ursu, o tanara de 33 de ani, care va coordona, printre altele, politica medicamentului.

Traian Basescu, afirmatii grave dupa tentativa de lovitura de stat din Turcia. Ce ar trebui sa faca Romania

Traian Basescu spune ca Romania se afla intr-o situatie ingrata, facand referire la tentativa de lovitura de stat din Turcia. Ca urmare a acestei tentative, dictatorul de la Ankara a trecut la re.

Pucistii urmau sa il acuze pe presedintele Erdogan ca a ajutat organizatia terorista PKK daca reuseau lovitura de stat din Turcia

Un document gasit de anchetatorii turci precizeaza faptul ca organizatorii tentativei de lovitura de stat din Turcia ar fi urmat sa il puna pe presedintele Recep Erdogan sub acuzarea de sprijinire a.

Obama neaga orice implicare a SUA in lovitura de stat din Turcia

Presedintele Barack Obama a negat vineri ca Statele Unite ar fi stiut de pregatirea unei lovituri de stat in Turcia ori ca ar fi fost implicate in vreun fel in incercarea de saptamana trecuta a unei factiuni a armatei turce de a prelua puterea prin forta, relateaza agentiile Reuters si EFE, preluate de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )