Libnet.ro
UNICEF

14:45

Sute de blocuri din Bucuresti au ramas fara apa calda si caldura. Adrian Gitlan (Termoenergetica): Se lucreaza la remedierea avariilor

B1 B1,
Sute de blocuri din Bucuresti au ramas fara apa calda si caldura. Adrian Gitlan (Termoenergetica): Se lucreaza la remedierea avariilor

Mii de bucuresteni au ramas fara apa calda si caldura din cauza a doua avarii produse la reteaua termica pe magistrala 1. Afectati sunt locuitorii din Sectoarele 2 si 3. Adrian Gitlan,. continuă pe B1

Peste 400 de blocuri din sectoarele 2 si 3 ale Capitalei fara apa calda si caldura

Peste 400 de blocuri din sectoarele 2 si 3 ale Capitalei au ramas complet fara apa calda si caldura, iar alte cateva sute sunt partial afectate, alimentarea facandu-se deficitar ca urmare a unei avarii aparute pe magistrala care asigura alimentarea cu agent termic a celor doua sectoare, transmite News. ro.

Mii de blocuri din Sectoarele 2 si 3 din Bucuresti nu au apa calda si caldura. Cauza: doua avarii la reteaua de distributie

Mii de blocuri din Sectoarele 2 si 3 din Bucuresti nu au apa calda si caldura sau agentul termic este furnizat sub parametri din cauza a doua avarii produse la reteaua primara de furnizare a agentului termica aflata in administrarea Primariei Capitalei. Blocurile din Sectorul 2 sunt in aceasta situatie din cauza unei avarii la Magistrala I - CET SUD, produse sambata.

UPDATE Mii de blocuri din Sectoarele 2 si 3 din Bucuresti nu au apa calda si caldura la parametri din cauza a doua avarii la reteaua de distributie

Mii de blocuri din Sectoarele 2 si 3 din Bucuresti nu au apa calda si caldura sau agentul termic este furnizat sub parametri din cauza a doua avarii produse la reteaua primara de furnizare a agentului termica aflata in administrarea Primariei Capitalei. Blocurile din Sectorul 2 sunt in aceasta situatie din cauza unei avarii la Magistrala I - CET SUD, produse sambata, iar pe site-ul furnizorului se arata ca va fi remediata duminica, pana la ora 24.

Incendiu devastator in Miercurea Ciuc: Sute de oameni au ramas fara case. Primarul Attila Korodi: Probabil trebuie sa gasim solutii si cu ajutorul Guvernului (VIDEO)

Incendiu devastator, joi noapte, intr-un cartier din Miercurea Ciuc. Peste 400 de oameni au ramas in drum, dupa ce casele le-au fost distruse de flacari. Victimele au fost cazate intr-o sala de sport, iar.

Avarie majora la reteaua de termoficare din Capitala. Sute de strazi fie n-au apa calda, fie agentul termic este livrat sub parametri - Lista zonelor afectate

O avarie majora s-a produs la reteaua primara de alimentare cu agent termic a CET Sud din Capitala. Mai multi bucuresteni au transmis ca nu au apa calda si caldura. Meteorologii anunta ninsori si temperaturi care vor scadea sub media obisnuita a lunii ianuarie.

Avarie majora la reteaua de termoficare din Bucuresti. Fara caldura si apa calda in mai multe zone

E o avarie majora la reteaua de termoficare din Bucuresti. Sute de strazi n-au apa calda sau caldura este livrata sub parametri.

Cine s-a autopropus sa fie asistenta lui Maruta la Pro TV. Sotul Andrei a ramas fara cuvinte

Editia La Maruta de vineri a avut parte de momente care mai de care. Unul dintre ele a fost adus in scena de Andreea Tonciu, care a acceptat provocarea sosurilor iuti de la Pro TV. Dupa ce a raspunsul la mare parte din intrebari, punand pe jar audienta, a venit cu o propunere: de a .

Incendiu devastator in Miercurea Ciuc. Sute de oameni au ramas pe drumuri, dupa ce locuintele lor au fost mistuite de flacari

Un incendiu devastator a lovit noaptea trecuta aproximativ 400 de persoane din Miercurea Ciuc. in urma focului extins pe o suprafata mare, peste 20 de locuinte au fost arse in intregime. Unde au fost cazati sinistratii Un incendiu puternic s-a manifestat joi seara, in jurul orei 22:00, la locuintele ce apartineau comunitatii de romi din .

Tentativa de viol intr-un centru comercial din Bucuresti. Barbatul a fost retinut

Duminica, Politia Capitalei a fost sesizata cu privire la fapta unui barbat care, alfat sub influenta substantelor interzie, a intrat in toaleta destinata femeilor, aflata in incinta unui complex comercial din.

VIDEO Tentativa de viol in toaleta unui mall din Bucuresti. Agresorul a fost prins

Un barbat a intrat intr-o toaleta pentru femei dintr-un mall din sectorul 6 si a incercat sa violeze o femeie ce se afla acolo, informeaza Politia, precizand ca agresorul a fost prins si arestat pentru 30 de zile.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )