Libnet.ro
UNICEF

20:15

Sute de familii din mai multe localitati, fara curent electric

Adevărul Adevărul,
Sute de familii din mai multe localitati, fara curent electric

Peste 500 de familii din mai multe comune din Valcea au ramas fara curent electric noaptea trecuta. CEZ Distributie intervine pentru remedierea defectiunilor aparute. continuă pe Adevărul

Peste 3.000 de oameni din judetele Arges, Dambovita, Prahova si Valcea, fara curent electric din cauza zapezii

Peste 3. 000 de oameni din judetele Arges, Dambovita, Prahova si Valcea au ramas fara curent electric,marti seara, din cauza avariilor produse la retelele de alimentare cu electricitate ca urmare a caderilor masive de zapada.

Din 2015, vom avea mai multe zile libere stabilite drept sarbatori legale. Vezi calendarul

De anul viitor, vor fi mai multe zile libere stabilite drept sarbatori legale. Dar tinand cont de calendar, din 12 zile libere declarate prin lege, doar opt pica in cursul saptamanii. Vestea buna este ca ele.

Peste 81.000 de cazuri de infectii respiratorii acute, cu 4,9% mai multe decat in sezonul precedent

Peste 80. 000 de cazuri de infectii respiratorii acute au fost inregistrate in perioada 17-23 noiembrie, mai multe cu 1,5% decat in saptamana precedenta si cu 4,9% fata de aceeasi perioada a sezonului precedent, potrivit Centrului de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Mai multe banci ar putea fi sanctionate de BNR daca nu se gasesc resurse pentru a acoperi provizioanele dedicate insolventelor

Se anunta masuri dure in sistemul bancar. Mai multe banci ar putea fi sanctionate peste trei zile de Banca Nationala a Romaniei, daca nu gasesc resurse pentru a acoperi provizioanele dedicate insolventelor,.

Black Friday si Thanksgiving: Cele mai multe cumparaturi s-au facut de pe PC

Utilizatorii de PC-uri au cheltuit mai multi bani online de Thanksgiving Ziua Recunostintei) si Black Friday decat cei care au folosit dispozitive mobile, potrivit unor studii de piata citate de Bloomberg si preluate de Mediafax .

Drumuri inchise in Prahova, dupa ce mai multe persoane au ramas blocate in zapada

Doua drumuri din zona de sud-est a judetului Prahova au fost inchise, marti seara, dupa ce in cursul zilei zeci de persoane au ramas blocate pe unul dintre aceste tronsoane unde vantul viscoleste zapada,.

Lista completa a locurilor de munca aflate in evidenta AJOFM Vaslui. Cele mai multe oferte sunt la Barlad

Potrivit datelor rezultate din ofertele angajatorilor privind locurile de munca vacante, in evidentele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca AJOFM) Vaslui sunt inregistrate 101 locuri de munca in data de 27 noiembrie 2014.

Romania, sub zapada. Prima ninsoare din aceasta iarna a blocat drumurile si a provocat mai multe accidente

In majoritatea oraselor din tara ninge de doua zile si anul acesta, ca de fiecare data, prima zapada i-a luat prin surprindere pe cei care ar fi trebuit sa se ocupe de deszapezire. Adevarul va prezinta starea principalelor orase ale Romaniei.

Romania, sub zapada. Cum se circula in tara. Prima ninsoare din aceasta iarna a blocat drumurile si a provocat mai multe accidente

In majoritatea oraselor din tara ninge de doua zile si anul acesta, ca de fiecare data, prima zapada i-a luat prin surprindere pe cei care ar fi trebuit sa se ocupe de deszapezire. Adevarul va prezinta starea principalelor orase ale Romaniei.

Francezii au cumparat in primele 11 luni ale acestui an mai multe Dacii decat in tot anul trecut

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Franta au crescut cu 18,2% in primele 11 luni din acest an fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 94. 366 de unitati, depasind nivelul inregistrat pe ansamblul anului trecut, de 93. 800 de unitati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )