Libnet.ro
UNICEF

10:15

Sute de oameni au venit din nou sa doneze sange la Centrul din Bucuresti. Care sunt nevoile din spitale

România Liberă România Liberă,
Sute de oameni au venit din nou sa doneze sange la Centrul din Bucuresti. Care sunt nevoile din spitale

Peste 100 de oameni au venit, duminica dimineata, de la ora 7. 30, la Centrul de Transfuzie Sangvina CTS) Bucuresti, pentru a dona sange pentru victimele incendiului din clubul Colectiv, dupa ce sambata s-au inregistrat peste 1. 000 de donatori la centru si in spitalele din Capitala, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Peste 100 de oameni au venit din nou la Centrul de Transfuzie Sangvina sa doneze sange

Peste 100 de oameni au venit, duminica dimineata, de la ora 7. 30, la Centrul de Transfuzie Sangvina CTS) Bucuresti, pentru a dona sange pentru victimele incendiului din clubul Colectiv, dupa ce sambata s-au inregistrat peste 1. 000 de donatori la centru si in spitalele din Capitala, potrivit Mediafax.

Aproape 600 de persoane au venit sa doneze sange la Centrul de Transfuzie Bucuresti, inchis duminica

Aproape 600 de persoane au venit sa doneze sange la Centrul de Transfuzie din Capitala pentru ranitii in incendiul din clubul Colectiv, centrul fiind deschis sambata pana la ora 15. 00, insa inchis duminica, iar donarea va fi reluata luni, a declarat pentru MEDIAFAX directorul Doina Gosa.

Oameni obisnuiti din Slobozia, voluntari pentru sustinerea victimelor accidentului de la Club Colectiv. Acestia au donat sange la Centrul de Transfuzii Sanguine

Centrul de Transfuzii Sanguine din Slobozia si-a deschis portile la primele ore ale diminetii pentru a-i primi pe locuitorii din Slobozia veniti sa doneze sange pentru victimele rezultate in urma tragediei din Clubul Colectiv Bucuresti. Unitatea medicala este deschisa pana dupa ora 14,00.

Incendiu in clubul Colectiv. Sucevenii nu au avut unde sa doneze sange pentru victime. Centrul de transfuzii, inchis sambata si duminica

Sucevenii care ar fi vrut sa doneze sange pentru a ajuta victimele incendiului din clubul Colectiv nu au avut unde. Centrul de Transfuzie Sanguina Suceava a ramas inchis sambata, 31 octombrie, pentru ca institutia nu are program de functionare in week-end.

Autoritatile cer cetatenilor sa doneze sange etapizat, iar de donare de piele nu e nevoie deocamdata

Managerul Spitalului Militar Central, Florentina Ionita-Radu, a facut un apel la cetateni sa doneze sange etapizat, pentru ca in prezent se acopera necesarul, iar ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a spus ca in prezent sunt 7 metri patrati in banca de piele care pot acoperi nevoile.

Incendiu in Clubul Colectiv. Autoritatile cer cetatenilor sa doneze sange etapizat, iar de donare de piele nu e nevoie deocamdata

Managerul Spitalului Militar Central, Florentina Ionita-Radu, a facut un apel la cetateni ca sa doneze sange etapizat, pentru ca in prezent se acopera necesarul, iar ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a spus ca in prezent sunt 7 metri patrati in banca de piele care pot acoperi nevoile.

Roxana Nemes iubeste din nou! S-a cuplat cu un om de afaceri

Dragostea ii zambeste din nou Roxanei Nemes. Dupa mai multe saptamani de speculatii, cantareata si-a scos in sfarsit noul iubit in lume. Este vorba de omul de afaceri, Calin Hagima.

Gabriel Cotabita, din nou pe scena: Iubirea m-a adus inapoi

A invins moartea si a vrut sa le multumeasca fanilor sai asa cum stie mai bine: prin muzica. Gabriel Cotabita a urcat din nou pe scena, iar Sala Palatului s-a dovedit neincapatoare.

Ajutor pentru supravietuitorii dezastrului din Bucuresti: Centrul de Transfuzii cheama buzoienii sa doneze sange in acest weekend

Centrul de transfuzii sanguine Buzau va avea program exceptional, in acest weekend, pentru a realiza un stoc de sange necesar spitalelor din Bucuresti, confruntate cu un val de raniti in urma incendiului din clubul Colectiv.

Banicioiu, celor care vor sa doneze sange: Eforturile sa fie conservate si pentru zilele urmatoare

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, face un apel catre populatie sa nu aglomereze centrele de transfuzii, precizand ca necesarul de plasma si sange pentru victimele incendiului de la Club Colectiv este asigurat in momentul de fata si ca efortul trebuie conservat pentru zilele urmatoare, scrie Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )