Libnet.ro
UNICEF

11:30

Sute de primari din Republica Moldova au fost chemati sa vada cum arata o constructie de 20 de milioane de euro. Vezi ce reactie au avut

Antena3 Antena3,
Sute de primari din Republica Moldova au fost chemati sa vada cum arata o constructie de 20 de milioane de euro. Vezi ce reactie au avut

Romania va avea primul sens giratoriu suspendat. Constructia nu a fost inca finalizata, dar autoritatile locale din judetul Prahova au tinut sa se laude in fata a peste 400 de primari veniti. continuă pe Antena3

Sensul giratoriu suspendat din Ploiesti, inaugurat cu fast, in prezenta a 450 de primari din Republica Moldova (FOTO, VIDEO)

Primul giratoriu suspendat din Romania construit la iesirea din orasul Ploiesti a fost inaugurat sambata cu mare fast, in prezenta a 450 de primari din Republica Moldova, care au jucat Hora.

Doi tineri din Republica Moldova au trecut Prutul la Galati pe o saltea pneumatica pentru a vinde tigari

Doi tineri din Republica Moldova au fost depistati si retinuti de politistii de frontiera, dupa ce au trecut Prutul pe o saltea pneumatica pentru a vinde tigari in municipiul Galati, se arata intr-un comunicat transmis vineri AGERPRES de Serviciul Teritorial al Politiei de Frontiera Galati. Potrivit comunicatului, politistii Sectorului Politiei de Frontiera Foltesti au observat, interceptat si retinut doua persoane care se deplasau dezorientat spre localitatea de frontiera Foltesti si care nu aveau documente de identitate asupra lor. in urma cercetarilor, persoanele, de 20 si 21 ani, au fost identificate ca fiind din Republica Moldova. Acestea aveau asupra lor un rucsac, in care se gaseau o saltea pneumatica uda si 290 de pachete de tigari cu timbru din tara vecina.

Interviu cu Iurie Leanca: Numarul unionistior creste pe fondul crizei din Republica Moldova

Iurie Leanca, fost ministru de externe si premier al Republicii Moldova, seful Partidului Popular din aceasta tara, defineste viziunea de politica externa a noului guvern de la Chisinau drept confuza. Republica Moldova pare nehotarata deocamdata intre Est si Vest, dar in ceea ce priveste o eventuala unire cu Romania, lucrurile sunt clare pe moment, Iurie Leanca noteaza ca toate sondajele arata o crestere a adeptilor unirii, dar acestia nu depasesc 20%.

Seful Centrului anticoruptie din Republica Moldova, blocat cateva ore pe aeroportul din Moscova

Viorel Chetraru, seful Centrului National Anticoruptie din Republica Moldova, a fost oprit cateva ore pe aeroportul din Moscova, dupa care a putut intra pe teritoriul Rusiei, pentru o vizita oficiala, anunta Mediafax, citand agentia Tass. Viorel Chetraru a fost retinut trei ore pe Aeroportul Seremetievo din Moscova. Seful Centrului moldovean anticoruptie sosise in capitala Rusiei pentru a participa la o reuniune pe tema operatiunilor antifrauda.

Seful DNA-ului din Republica Moldova, retinut si chestionat patru ore pe un aeroport din Moscova de Securitatea Rusa

Viorel Chetaru, seful Centrului National Anticoruptie din Republica Moldova, institutie similara DNA-ului romanesc, a fost retinut si chestionat pentru patru ore pe aeroportul Sheremetyevo din Moscova,.

imbranceli in Parlamentul din Republica Moldova intre deputatii PL si cei din PSRM (VIDEO)

In urma unor discutii contradictorii asupra proiectului de lege privind Statutul Municipiului Chisinau, parlamentarii din Republica Moldova au ajuns sa se imbranceasca in.

VIDEO 400 de primari din R. Moldova au fost chemati in Romania ca sa vada o super-constructie de 20 mil. EURO. Ce reactie au avut

In secolul autostrazilor construite pe mare, Romania se lauda ca va avea primul sens giratoriu suspendat. Mai exact, in judetul Prahova.

FOTO VIDEO Primul giratoriu suspendat din Romania a fost inaugurat la Ploiesti. 450 de primari din Republica Moldova au venit la eveniment

Primul giratoriu suspendat din Romania, o lucrare de infrastructura care a demarat in 2013 si a avut o intarziere de aproape un an in realizare, a fost inaugurat sambata dupa-amiaza, la iesirea din Ploiesti. 450 de primari din Republica Moldova au dansat Hora Unirii pe noul pod.

Tapiola, despre justitia din Republica Moldova

Cetatenii Republicii Moldova doresc si merita sa aiba o justitie independenta, in privinta careia sa nu aiba dubii, a declarat seful Delegatiei UE in Republica Moldova, Pirkka Tapiola, la PRO TV Chisinau, transmite IPN.

FOTO VIDEO Cum arata primul giratoriu suspendat din Romania, inaugurat la Ploiesti

Primul giratoriu suspendat din Romania, o lucrare de infrastructura care a demarat in 2013 si a avut o intarziere de aproape un an in realizare, a fost inaugurat sambata dupa-amiaza, la iesirea din Ploiesti. 450 de primari din Republica Moldova au dansat Hora Unirii pe noul pod.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2679 seconds )