Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sute de publicatii din SUA au lansat o campanie pentru libertatea presei, dupa criticile lui Trump

Hotnews Hotnews,
 Sute de publicatii din SUA au lansat o campanie pentru libertatea presei, dupa criticile lui Trump

Peste 300 de publicatii din Statele Unite au initiat o campanie coordonata de cotidianul The Boston Globe in sensul apararii libertatii presei, criticand atitudinea presedintelui Donald Trump, care a denuntat in mod repetat stirile false si i-a catalogat pe jurnalisti inamicul poporului, potrivit Mediafax. Donald Trump a denuntat frecvent stirile false, iar recent i-a numit pe ziaristi inamicul poporului, oameni foarte periculosi si bolnavi. Editorial NY Times: O presa libera are nevoie de voi . continuă pe Hotnews

Erdogan anunta boicotarea produselor electronice din SUA

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat astazi ca Turcia va boicota produsele electronice din SUA, drept contramasura in disputa cu Washingtonul care a provocat scaderea lirei la niveluri record, scrie Reuters.

Apelurile video cu bufnita ajuta dependentii de opiacee din SUA

Expertii in domeniul sanatatii mintale din Virginia de Vest, SUA, testeaza o noua metoda de a desfasura sesiunile de tratament pentru dependentii de opiacee- apel video cu bufnita, potrivitBBC .

Cele mai bune orase in care sa locuiesti: Niciun oras din SUA in top 10

Cu un scor aproape perfect 99,1 din 100), Viena a detronat Melbourne si a devenit cel mai bun oras in care sa traiesti, potrivit raportului realizat de Economist Intelligence Unit. Melbourne a ocupat timp de sapte ani la rand prima pozitie in topul.

Un sofer din Spania, testat pozitiv pentru toate drogurile posibile. Ce sanctiuni a primit

Un sofer spaniol a reusit perfomanta unui rezultat pozitiv la testarea pentru toate drogurile posibile de pe lista politiei. Potrivit Euronews politia a constatat un nivel ridicat de canabis, amfetamine/metamfetamine, cocaina, opiacee, precum si un nivel al alcoolemiei de 0,60mg/l.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )