Libnet.ro
UNICEF

08:45

Sute de romani il intampina pe Papa Francisc pe Aeroportul Otopeni. Ce se intampla acum FOTO

Playtech Playtech,
Sute de romani il intampina pe Papa Francisc pe Aeroportul Otopeni. Ce se intampla acum FOTO

Papa Francisc aterizeaza pe aeroportul Otopeni in jurul orei 11:30. Sute de oameni s-au adunat, insa, inca de la orele dimineatii pentru a-l intampina pe Suveranul Pontif. Papa Francisc soseste vineri, 31 mai, pentru prima data in Romania de cand conduce Biserica Catolica. Autoritatile din Bucuresti au luat masuri speciale: sunt restrictii de trafic, strazile [] . continuă pe Playtech

Cu ce masina a plecat Papa Francisc de la Aeroportul Otopeni. Nu a fost Dacia Papamobil!

Toata lumea a fost curioasa sa vada cu ce masina a plecat Papa Francisc de la Aeroportul Otopeni. Toti cei de fata au fost surprinsi cand au vazut ca masina care l-a transportat nu era cea despre care s-a vorbit. Papa Francisc a venit in Romania vineri, 31 mai. Avionul sau a aterizat pe Aeroportul [] .

Povestea uimitoare a copiilor care l-au intampinat pe Papa Francisc pe Aeroportul Otopeni

Papa Francisc a fost intampinat cu flori la scara avionului, pe care doi frati i le-au dat. Cei doi copii sunt greco-catolici si au 13, respectiv, 12 ani si sunt frate si sora, scrie cancan. ro. Cei.

Cum s-a vazut din curtea Palatului Cotroceni sosirea Papei Francisc pe Aeroportul Otopeni (VIDEO)

Papa Francisc a ajuns, vineri, la Bucuresti. Sute de mii de oameni il asteapta pe Suferanul Pontif in tara noastra. O parte dintre acestia au urmarit aterizarea avionului care l-a adus pe Papa pe monitoarele.

Papa Francisc incepe vizita istorica in Romania. Papa Francisc pleaca spre Palatul Cotroceni intr-un Logan LIVE TEXT si VIDEO

UPDATE: Avionul in care se afla Papa Francisc a ajuns la granitia dintre Bulgaria si Romania. Update:Foarte multi romani se afla in asteptarea Suveranului Pontif, pe Aeroportul Otopeni. Zeci de copii.

Si Cercetasii Romaniei il intampina pe Papa Francisc: Am considerat ca este ideal sa fim si noi prezenti, mai ales ca o parte dintre noi suntem catolici (VIDEO)

Papa Francisc a fost intampinat la aeroport de presedintele Iohannis si de Prima Doamna, CarmenIohannis. La Cotroceni, anuntul sosirii acestuia a fost primit cu multa bucurie. Printre persoanele.

Papa Francisc in Romania. Cum a venit imbracata Carmen Iohannis in intampinarea Suveranului Pontif (FOTO)

Papa Francisc in Romania. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis impreuna cu sotia sa, Carmen Iohannis l-au intampinat pe Sanctitatea Sa Papa Francisc peAeroportul Otopeni, urmand ca de acolo sa mearga l.

Papa Francisc in Romania. Cum a venit imbracata Carmen Iohannis in intampinarea Suveranului Pontif (VIDEO)

Papa Francisc in Romania. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis impreuna cu sotia sa, Carmen Iohannis l-au intampinat pe Sanctitatea Sa Papa Francisc peAeroportul Otopeni, urmand ca de acolo sa mearga l.

Iulia Albu desfiinteaza tinuta purtata de Carmen Iohannis la intalnirea cu Papa Francisc: Abuzeaza de un privilegiu care nu ii apartine

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis impreuna cu sotia sa, Carmen Iohannis, l-au intampinat pe Sanctitatea Sa Papa Francisc peAeroportul Otopeni. Carmen Iohannis s-a prezentatimbracata intr-o.

Mesajul emotionant transmis de Papa Francisc, la Catedrala Nationala. Ce se intampla de fiecare data cand pronuntam Tatal nostru

Papa Francisc la Catedrala Nationala. Papa Francisc a rostit vineri, in Catedrala Nationala, rugaciunea Tatal nostruin limba latina, despre care a spus ca sintetizeaza identitatea noastra de.

Papa Francisc in Romania. Suveranul Pontif, asteptat de romani la Otopeni. Copiii i-au pregatit mesaje speciale - FOTO si VIDEO

Papa Francisc in Romania. Papa Francisc va ajunge in jurul orei 11:30, pe Aeroportul Otopeni. Foarte multi romani se afla in asteptarea Suveranului Pontif. Papa Francisc in Romania. Zeci de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )