Libnet.ro
UNICEF

20:00

Sylvia Hoisie, una din creatoarele Polidinului, despre coronavirus: Nu pare a fi un virus creat in laborator

Antena3 Antena3,
Sylvia Hoisie, una din creatoarele Polidinului, despre coronavirus: Nu pare a fi un virus creat in laborator

Medicul Sylvia Hoisie 93 de ani) a facut parte din echipa care a inventat Polidinul, produs 100% romanesc la care s-a muncit vreme de sase ani. Specialistul a vorbit, intr-un interviu acordat adevarul. ro, despre agresivitatea noului coronavirus, . continuă pe Antena3

Medicul Sylvia Hoisie, mama Polidinului, vorbeste in premiera despre noul coronavirus: in viata mea nu m-am spalat atat de des pe maini

Medicul Sylvia Hoisie 93 de ani) a facut parte din echipa care a inventat Polidinul, produs 100% romanesc la care s-a muncit vreme de sase ani. Specialistul ne povesteste despre agresivitatea virusului care a cuprins intreaga planeta, dar si despre alte epidemii cu care s-a confruntat in copilarie si in vreme de razboi.

VIDEO Goala in cada, Madonna vorbeste despre coronavirus: E minunat ca ne-a facut egali in multe aspecte

Madonna 61 de ani), supranumita regina muzicii pop, a vorbit despre coronavirus in timp ce se filma fiind in cada, goala, marturisind ca este trist faptul ca mor oameni, insa este minunat pentru ca acest context ne-a facut egali tinand cont ca se pot imbolnavi atat cei saraci, cat si cei bogati.

Parlamentul britanic, inchis din cauza pandemiei noului coronavirus

Parlamentul britanic se pregateste sa fie inchis miercuri, pe o perioada de o luna , iar deputatii sunt trimisi acasa cu o saptamana mai devreme in vacanta de Paste, din cauza pandemiei noului coronavirus.

AGENTIILE DE PRESA: Franta isi retrage trupele din Irak, din cauza pandemiei noului coronavirus

Franta isi retrage trupele din Irak, unde acestea participa la misiuni de formare, a anuntat Statul Major francez, din cauza pandemiei noului coronavirus, care ii afecteaza una dintre operatiunile externe, relateaza AFP.

Informatii clasificate din China: una din trei persoane testate pozitiv este purtator tacut al virusului

Potrivit unor informatii clasificate ale guvernului chinez, ajunse in presa, una din trei persoane testate pozitiv este purtator tacut al virusului.

Discovery Channel Romania transmite in premiera un documentar despre coronavirus

Documentare despre pandemia de Covid-19, in care specialisti si oameni de stiinta dezvaluie noi perspective asupra coronavirusului, vor fi difuzate in luna aprilie de postul Discovery.

Presedintele FIFA, despre coronavirus si cum va fi viitorul fotbalului

In calitatea sa de presedinte FIFA, Gianni Infantino indeamna oamenii din lumea sportului la solidaitate si unitate, pentru a razbi in lupta impotriva coronavirusului.

SUA acuza China ca ascunde informatii despre coronavirus

Secretarul de stat american Mike Pompeo si-a continuat criticile la adresa oficialilor chinezi privind gestionarea pandemiei de coronavirus, afirmand ca Partidul Comunist din China ascunde lumii informatii importante care ar putea preveni raspandirea cazurilor.

TOP 7 informatii false despre coronavirus cu care oamenii ajung la medic. Dr. Ana Maria Apostol: Putem confunda usor simptomele unei raceli banale cu cele ale infectiei COVID-19

IZOLATI, DAR IMPREUNA Nu numai coronavirusul se raspandeste rapid, dar si o serie de informatii eronate. Dr. Ana-Maria Apostol, medic specialist ORL, le explica pe cele cu care se intalneste mai des la cabinet. in acelasi timp, in aceasta perioada apar an de an viroze respiratorii gen raceala banala data de Rhinovirusuri si gripa data de virusul Parainfluenzae A sau B si putem confunda usor simptomele unei raceli banale cu cele ale infectiei COVID-19. Ce are particular acest virus si cum vorbim cu oamenii dezinformati, aflati din interviul cu dr. Ana-Maria Apostol.

Trebuie dublat personalul din laboratoare - medic despre testarea tuturor bucurestenilor

Medicul infectionist Adrian Marinescu de la Institutul Matei Bals spune ca pentru testarea populatiei din Bucuresti trebuie dublat personalul din laboratoare si ca numarul de testari zilnice ar putea ajunge in urmatoarea saptamana la 3. 000, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3158 seconds )