Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sylvia, schimbare radicala de look! Ii sta mai bine bruneta sau blonda?

ADPM ADPM,
Sylvia, schimbare radicala de look! Ii sta mai bine bruneta sau blonda?

Sylvia si-a surprins fanii cu o schimbare spectaculoasa de look! Dupa ani buni in care a fost blonda, indragita artista a devenit bruneta! Nu insa definitiv, ci doar pentru un experiment! . continuă pe ADPM

Frumoase si bogate. Topul celor mai bine platite actrite din lume

Sofia Vergara si Kaley Cuoco-Sweeting ocupa, la egalitate, primul loc in topul celor mai bine platite actrite de televiziune, potrivit unui clasament anual intocmit de jurnalistii revistei Forbes, informeaza.

FOTO: Cum arata topul celor mai bine platite actrite de televiziune

Sofia Vergara si Kaley Cuoco-Sweeting ocupa, la egalitate, primul loc in topul celor mai bine platite actrite de televiziune, potrivit unui clasament anual intocmit de jurnalistii revistei Forbes.

Este mai bine sa lovesti si sa omori, decat sa lovesti si sa ranesti. Ce fac acesti soferi este inspaimantator

In China, mai multi soferi au fost inregistrati in timp ce treceau cu masina de mai multe ori peste persoanele lovite, scrie playtech. ro. Este mai bine sa lovesti si sa omori, decat sa lovesti si.

Schimbare radicala a vremii. Vezi prognoza meteo pentru joi si vineri

Joi, vremea va deveni in general instabila. Cerul va fi mai mult noros si va ploua, ziua pe arii extinse in sud-vest si local in zona montana, iar seara si noaptea, aria precipitatiilor va fi in extindere .

Comunistii se pricepeau mai bine la business fata de capitalistii de dupa Revolutie

Comunistii au avut rezultate mai bune in privinta inovatiei decat capitalistii de dupa Revolutie, numarul brevetelor acordate in 2014 in Romania fiind mai mic chiar decat cel din1920, arata un studiu realizat de KeysFin pe baza datelor privind inventica si protectia proprietatii intelectuale.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )