Libnet.ro
UNICEF

12:30

Taberele scolare din Brasov, in paragina. Motivul pentru care trei dintre ele asteapta de ani buni sa fie reabilitate

Adevărul Adevărul,
Taberele scolare din Brasov, in paragina. Motivul pentru care trei dintre ele asteapta de ani buni sa fie reabilitate

La Brasov, mai functioneaza doar tabara de la Predeal, care are 70 de locuri. Celelalte tabere fie au fost retrocedate, fie sunt in paragina. Primaria Brasov vrea sa preia trei dintre ele, dar din 2014 se asteapta o semnatura de la Primaria Predeal, care trebuie sa cedeze terenul. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care Iulia Vantur s-a ingrasat

Iulia Vantur a facut schimbari radicale in viata sa. A renuntat la stiri, a parasit Romania si se iubeste cu celebrul Salman Khan. Viata in India a schimbat-o pe frumoasa vedeta. Chiar si fizic. Iulia.

FOTO Plaja din Mamaia amenajata special pentru copiii cu dizabilitati, ocupata de turisti: Suntem aici deoarece medicul nostru de la Calarasi ne-a prescris terapie cu bere

Plaja terapeutica din Mamaia, amenajata special pentru persoanele cu dizabilitati, a fost ocupata de turistii de ocazie, care vor sa faca plaja pe pontonul plutitor. Situatia a fost semnalata, intr-o postare pe Facebook, de initiatorul proiectului plajei terapeutice, psihologul Adrian Gemanaru, presedintele Centrului Psihologic 'Marea Neagra'. La solicitarea mea de a parasi zona de plaja mi-au raspuns sarcastic: Suntem aici deoarece medicul nostru de la Calarasi ne-a prescris terapie cu bere, spune Adrian Gemanaru.

Iulia Vantur si motivele pentru care s-a ingrasat

A reusit sa revina la silueta care a consacrat-o, iar Iulia Vantur a dezvaluit cum a reusit sa se ingrase. Am revenit usor la ceea ce eram inainte. Am luat in greutate si pentru ca am renuntat la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )