Libnet.ro
UNICEF

21:30

Tablita cu blesteme descoperita la Alba Iulia. Ce cuvinte grele sunt scrise pe obiectul din plumb vechi de 2000 de ani

Adevărul Adevărul,
Tablita cu blesteme descoperita la Alba Iulia. Ce cuvinte grele sunt scrise pe obiectul din plumb vechi de 2000 de ani

O tablita de blestem tabellae defixiones) din plumb, descoperita intr-o necropola romana din Alba Iulia, in anticul Apulum, este in prezent una dintre cele mai valoroase piese aflate in patrimoniul Muzeului National al Unirii. continuă pe Adevărul

Patronul unui club din Alba Iulia vindea canabis clientilor. A fost trimis in judecata si a primit pedeapsa cu executare

Patronul unui club din Alba Iulia a fost condamnat la inchisoare cu executare pentru trafic de droguri de risc. Mihai Marza este acuzat de savarsirea a 159 de acte materiale de detinere, vanzare si oferire de cannabis clientilor fostului club Habitat din Cetatea Alba Iulia.

Cutremurul din Mexic, trait pe viu de un tanar din Alba Iulia: A fost o experienta groaznica

Un tanar din Alba Iulia a trait pe viu cutremurul devastator din Mexic. Tudor Popa se afla pentru o perioada de 10 luni in tara din America Centrala intr-un schimb de experienta realizat prin intermediul clubului Rotary.

Doua filme eveniment la Caponiera Apor din Cetatea Alba Iulia: Un pas in urma serafimilor si Planeta Petrila

Asociatia Forum Apulum, in parteneriat cu Asociatia One World Romania si Lions Club, continua seria, deja consacrata, de proiectii de film in spatiul amenajat la caponiera din spatele Palatului Apor din Alba Iulia si-i invita pe cinefili si nu numai sa petreaca doua seri eveniment in compania a doua filme de calitate.

Sediu modernizat cu 1,8 milioane de lei pentru Teatrul de Papusi Prichindel din Alba Iulia

Teatrul de Papusi Prichindel din Alba Iulia va avea un sediu modernizat. in 2 octombrie este preconizat sa inceapa lucrarile prin care institutia de cultura ar urma sa fie adusa la standarde care sa corespunda realitatilor din prezent. Potivit proiectului, lucrarile vor dura 1 an de zile si vor costa aproximativ 1,8 milioane de lei.

NEW MONEY: Povestea antreprenorului din Alba Iulia cu 250 de angajati care muncesc 24 de ore din 24 fara salariu

Cum a reusit un antreprenor din Alba Iulia sasi rezolve criza fortei de munca, scazandu-si in acelasi timp costurile de productie? Atentie, nu e o intrebare retorica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )