Libnet.ro
UNICEF

01:06

Taieri ilegale de padure: mai multe persoane sunt cercetate penal

Adevărul Adevărul,
Taieri ilegale de padure: mai multe persoane sunt cercetate penal

Mai multe persoane din judetul Hunedoara au fost puse sub invinuire pentru infractiuni silvice, in urma unor controale efectuate de politisti. continuă pe Adevărul

Au reaparut cumparatorii de masini de cusut vechi. Mai multe persoane au fost in trecut victime ale acestei inselatorii

Cumparatorii de masini de cusut vechi au reaparut. O serie de anunturi afisate prin oras anunta ca se ofera sume colosale pentru niste masini de cuzut cu o vechime considerabila. Prima persoana tepuita a fost chiar cea care a lipit afisele, munca pentru care nu a fost platita. Politistii atrag atentia ca s-au mai confruntat cu acest tip de escrocherie.

Perhezitii la mai multe institutii publice din tara. Zece persoane, retinute de catreOfiterii CNA intr-un dosar de trucare a licitatiilor

Ofiterii CNA si procurorii Anticoruptie au descins joi, 24 noiembrie, in mai multe institutii publice din tara. Zece persoane au fost deja retinute, iar altele urmeaza a fi. Acestea sunt vizate intr-un dosar penal de trucare a licitatiilor, dar si aprovizionarea cu produsele alimentare alterate in scolile si gradinitile din Chisinau.

FOTO. Accident feroviar in gara CFR Aradul Nou. O locomotiva a lovit mai multe vagoane-cisterna incarcate cu motorina. Nu sunt victime

In triajul Garii Arad o locomotiva care urma sa se cupleze la o garnitura de cisterne pline cu motorina a intrat cu viteza, miercuri dimineata, in primul vagon, singurul gol, si l-a ridicat de pe sine, rupand liniile de mare tensiune. Pompierii Detasamentului Arad au fost trimisi la locul incidentului pentru a asigura zona, dupa ce o locomotiva a incercat sa cupleze mai multe vagoane tip cisterna incarcate cu motorina, insa a lovit primul vagon, relateaza cotidianul local Aradon.

Mai multe posibilitati de vot pentru brailenii pe care data alegerilor din decembrie ii va prinde internati in spital

Brailenii pe care data alegerilor parlamentare ii va prinde internati in spital vor avea mai multe posibilitati pentru a-si putea exercita dreptul la vot, datorita unei decizii luate recent de Biroul Electoral de Circumscriptie Judeteana, privind marirea numarului sectiilor de votare arondate Spitalului Judetean Braila.

Accident feroviar la Arad. O locomotiva a lovit mai multe vagoane incarcate cu motorina

Un accident feroviar s-a petrecut in cursul diminetii de miercuri, in Satia CFR Arad. O locomotiva a lovit mai multe vagoane ce erau incarcate cu mtorina.

Gabriela Firea a anuntat ca, anul acesta, primaria va organiza evenimente de sarbatori in mai multe zone de interes din Capitala

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca programul evenimentelor si manifestarilor care vor avea loc la Bucuresti in perioada sarbatorilor de iarna vor avea loc in mai multe zone de interes din oras.

Cod galben de ceata in mai multe judete

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru patru judete din tara. Potrivit specialistilor, pe langa ceata vor fi si intensificari de vant care vor depasi la rafala 70% de kilometri pe ora.

Dosarul Microsoft, secventa PSD - mita de 20 de milioane de dolari, se extinde. Hotaran si Artopolescu, fosti directori generali la Microsoft, pusi sub acuzare, ca si intermediarul Claudiu Florica. Sunt audiati si fosti ministri

Dosarul Microsoft se extinde. Procurorii DNA au citat luni mai multe persoane in dosarul Microsoft , secventa mitei de 20 de milioane de dolari, in care sunt suspectati opt fosti ministri.

eJobs: Cum arata topul companiilor cu cele mai multe locuri de munca disponibile

Mega Image si Profi sunt companiile care cauta cei mai multi oameni in noiembrie, arata un top publicat de site-ul de recrutare eJobs. Retailul, telecom-ul, IT-ul si farmacia sunt domeniile cu cei mai multi aplicanti. In primele 20 se gasesc companii precum Renault, Xerox, eMAG, Lidl si Kaufland.

Mai multe trenuri de calatori vor avea intarzieri in zilele de 22,23 si 24 noiembrie din cauza lucrarilor la linii

Sunt afectate o serie de trenuri ce circula pe relatiile Bucuresti Nord, Galati, Ploiesti si Buzau. intarzierile vor fi, potrivit CFR Calatori, de circa 10 minute pentru fiecare garnitura de tren.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )