Libnet.ro
UNICEF

08:00

Talharie in plina zi la o sala de jocuri din Timisoara. O casiera a fost batuta crunt - VIDEO

Antena3 Antena3,
Talharie in plina zi la o sala de jocuri din Timisoara. O casiera a fost batuta crunt - VIDEO

Talharie in prima zi la o sala de jocuri de noroc din Timisoara, surprinsa de camerele de supraveghere. Individul care era baut a lovit-o crunt pe angajata si a bagat-o in casierie, unde de frica, aceasta s-a incuiat. continuă pe Antena3

Jaf la o sala de jocuri din Timisoara: Un barbat a batut cu bestialitate o angajata si a fugit cu o suma importanta de bani (VIDEO)

Se inmultesc jafurile in salile de jocuri. Cel mai recent caz este din Timisoara. Un individ a intrat peste casiera unei sali de jocuri, a batut-o cu pumnii, a pus-o la pamant, dupa care a fugit cu 22. 000 de le.

Imagini spectaculoase de la cheful PSD din Timisoara

Antena 3 a prezentat imagini de la cheful PSD din Timisoara unde fostul premier Sorin Grindeanu a fost nas de botez la liderul grupului PSD din Camera Deputatilor Alfred Simonis.

Primul Institut Guinot din Romania a fost deschis oficial in Bucuresti! Descopera experienta originala de frumusete pariziana!

GUINOT INSTITUT PARIS este prezent in Romania incepand de azi. In regim de franciza, primul Institut Guinot a fost lansat oficial in Bucuresti, pe Calea Dorobantilor 116-122, si aduce, in premiera in tara noastra, experienta originala de beauty oferita de doctorii in frumusete Guinot.

Sediul ANAF din Galati a fost spart de hoti. Au furat un seif, dar au avut parte de o surpriza

In Romania, cand vine vorba de infractiuni, n-ar mai trebui sa ne surprinda nimic. Am vazut cu totii ca, mai nou, hotii au resurse si sunt plini de imaginatie, cand vine vorba de a-si alege tinta muncii lor. De data asta, insa, nu numai ca au avut proasta inspiratie sa sparga un sediu al unei .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )