Libnet.ro
UNICEF

01:06

Un tanar de 19 ani din Arges a batut cu salbaticie o femeie si i-a furat banii

Antena3 Antena3,
Un tanar de 19 ani din Arges a batut cu salbaticie o femeie si i-a furat banii

Un tanar, in varsta de 19 ani, care initial fusese condamnat la inchisoare cu suspendare de Judecatoria Curtea de Arges dupa ce, in martie 2016, batuse o vanzatoare si-i. continuă pe Antena3

VIDEO Un tanar de 19 ani din Arges a batut cu salbaticie o femeie si i-a furat banii. Imagini de o violenta rara

Rasturnare de situatie in cazul unui tanar care initial fusese condamnat la inchisoare cu suspendare de Judecatoria Curtea de Arges dupa ce, in martie 2016, batuse mar o vanzatoare si-i furase incasarile. Recent, Curtea de Apel Pitesti a dat sentinta definitiva si l-a condamnat la inchisoare cu executare.

Patru persoane din Arges au ajuns la spital, din cauza capuselor. Alte cinci ar putea fi diagnosticate cu boala Lyme

Patru persoane din judetul Arges au fost diagnosticate cu boala Lyme, dupa ce au fost muscate de capuse. Alte cinci asteapta rezultatele de laborator, dupa ce au acuzat stari de rau.

Un elev de 16 ani din Neamt s-a ARUNCAT DE PE BLOC! Apropiatii sunt in STARE DE SOC! Nimeni nu intelege decizia ELEVULUI

Nimeni nu isi poate explica de ce elevul de numai 16 ani a luat aceasta decizie definitiva. Apropiatii spun ca el era un tanar silitor, insa de curand a inceput sa lipseasca de la.

Un elev de 16 ani din Neamt s-a ARUNCAT DE PE BLOC! Apropiatii sunt in STARE DE SOC! Nimeni nu intelege decizia

Nimeni nu isi poate explica de ce elevul de numai 16 ani a luat aceasta decizie definitiva. Apropiatii spun ca el era un tanar silitor, insa de curand a inceput sa lipseasca de la.

O tanara de 25 de ani din Iasi umbla fara haine pe strazi. De ce nu a fost amendata

Reprezentantii Politiei Locale din Iasi au fost sesizati de cetateni ca o femeie de 25 de ani merge dezbracata pe strazi, potrivit adevarul. ro. Lucratorii institutiei noaste au procedat la.

Caz ULUITOR in Iasi! O tanara de 25 de ani din Iasi umbla DEZBRACATA pe strazi. De ce nu au AMENDAT-O oamenii legii

Oficialii politiei din Iasi au avut parte de un caz nu tocmai obisnuit. Oamenii au sunat si au declarat ca o femeie de 25 de ani se plimba dezbracata pe strazi. Incidentul neobisnuit s-a petrecut pe 25 mai,.

O prostituata de 19 ani a primit un milion de dolari. Cu cine a facut amor

Oprostituata din SUA a datinjudecataorasul Oakland si a primit despagubiri de un milion de dolari, dupa ce s-a culcat cu mai multi polititti cand era minora. Jasmin.

Romania are cel mai mare procent de mame cu varsta intre 10 si 17 ani din UE. Rata mamelor adolescente, mai mare decat in tari precum Burundi sau Botswana

In Uniunea Europeana, Romania inregistreaza cel mai mare numar de nasteri cu mame intre 10 si 17 ani 9,282 de nasteri, adica 4,7% din totalul nasterilor din 2015, din care 676 erau minore intre 10 si 14 ani), arata datele Eurostat, citate Salvati Copii Romania.

Ce s-a intamplat cu un balon eliberat de o fetita de doi ani, din gradina casei sale. Cateva zile mai tarziu, parintii ei au primit un mesaj pe Facebook in care erau anuntati ca ...

O fetita de doi ani care a eliberat un balon pe baza de heliu, doar ca sa vada cat de departe va zbura, va avea parte de o mare bucurie in zilele urmatoare, scrie Mirror. Graciana Smith-Bascom a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )