Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tanar de 24 de ani, arestat dupa ce a agresat sexual doua copile

Antena3 Antena3,
Tanar de 24 de ani, arestat dupa ce a agresat sexual doua copile

Un tanar de 24 de ani a fost arestat preventiv dupa ce a oprit pe strada doua fetite de 11, respectiv 12 ani, iar pe una dintre ele a urmarit-o pana acasa. Incidentul a avut loc in judetul. continuă pe Antena3

Valcea: Barbat de 24 de ani, arestat dupa ce a urmarit doua fetite pe care le-a agresat sexual

Un barbat in varsta de 24 de ani din judetul Valcea a fost arestat preventiv dupa ce a abordat pe strada doua fete cu varste de 11, respectiv 12 ani, iar pe una dintre acestea a urmarit-o pana in scara blocului, unde a avut fata de ea un comportament exhibitionist, scrie news. ro.

Politist din Iasi, cercetat pentru ca ar fi agresat sexual o minora

Un politist din judetul Iasi este cercetat pentru ca ar fi agresat sexual o minora de 16 ani, relateazaZiarul de Iasi, dupa ce i-a propus tinerei sa intretina relaxii sexuale cu el.

Politistul acuzat ca a agresat sexual doi copii si-a recunoscut fapta, dar si violul comis in 2012 asupra unei fetite de 7 ani

Politistul acuzat ca a agresat sexual doi copii in 5 ianuarie in liftul unui bloc din sectorul 6 al Capitalei si-a recunoscut fapta, dar si violul comis in 2012 asupra unei fetite de 7 ani in acelasi sector, informeaza news. ro.

Politistul acuzat ca a agresat sexual doi copii si-a recunoscut fapta, dar si violul comis in 2012 asupra unei fetite de 7 ani

Politistul acuzat ca a agresat sexual doi copii in 5 ianuarie in liftul unui bloc din sectorul 6 al Capitalei si-a recunoscut fapta, dar si violul comis in 2012 asupra unei fetite de 7 ani in acelasi sector.

Barbatul care a agresat sexual doi copii intr-un lift, in Bucuresti a fost dus in arestul politiei. Primele imagini cu barbatul

Barbatul care a agresat sexual doi copii intr-un lift, in Bucuresti a fost saltat de la domiciliul propriu de autoritati si trimis in arestul politiei Capitalei. Audierea barbatului a i.

Barbat retinut in Capitala dupa ce a hartuit sexual doua femei

Politistii bucurestini au prins un barbat suspectat ca a facut gesturi indecente in fata unei femei, dandu-si pantalonii jos si mimand actul sexual. Barbatul a mai facut un gest asemanator in aceeasi zi cu o alta femeie.

Englez ARESTAT dupa atacul rasist asupra unui sofer de taxi din Romania

Un englez de 49 de ani a fost arestat dupa ce a atacat un sofer roman de taxi. Baut fiind, barbatul din Taunton a intrat in conflict cu conationalul nostru pentru ca acesta i-a spus ca nu ii.

Ce pedeapsa risca politistul acuzat ca a agresat sexual doi copii

Politistul acuzat ca ar fi agresat doi copii intr-un lift din Capitala a fost retinut, luni, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului Bucuresti, pentru doua infractiuni de agresiune sexuala asupra unor minori.

Facebook-ul I-A VENIT DE HAC! Sef YAKUZA, cautat 15 ani, PRINS dupa ce a devenit viral pe net! (FOTO)

Politia japoneza a arestat un sef Yakuza mafia japoneza), care a fugit de justitie timp de 15 ani, dupa ce imaginile cu tatuajele barbatului au devenit virale pe Facebook, scrieBBC. in 2003,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )