Libnet.ro
UNICEF

05:45

Un tanar de 24 de ani a fost retinut dupa ce a cumparat mai multe bunuri cu bancnote false de 50 de euro

B1 B1,
Un tanar de 24 de ani a fost retinut dupa ce a cumparat mai multe bunuri cu bancnote false de 50 de euro

Autoritatileau retinut un tanar de 24 de ani dupa ce a folosit bancnote false pentru aachizitiona mai multe bunuri. Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Satu Mare. continuă pe B1

Calarasi: Un sofer din Republica Moldova a fost retinut dupa ce a incercat sa mituiasca politistii

Un cetatean dinRepublica Moldovaa incercat sa mituiasca doi politisti din municipiul Calarasi pentru a nu i se intocmi dosar penal. Soferul a fost retinut pentru dare de mitasi.

Suceava: Politist retinut dupa ce a condus beat, a lovit doua persoane si a parasit locul accidentului

Un politist din Suceava a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce s-a urcat la volan desi era sub influenta bauturilor alcoolice, a lovit doua persoane, apoi a parasit locul accidentului. Politist.

Un barbat a fost retinut sub suspiciunea ca ar fi violat-o pe fiica concubinei sale

Un barbat, in varsta de 42 de ani, a fost retinut vineri, 11 decembrie, de politistii din Capitala, banuit de comiterea infractiunii de viol, asupra unei minore. Victima este fiica femeii cu care barbatul se afla intr-o relatie.

Peru: Testele pentru vaccinul produs de Sinopharm au fost suspendate, dupa ce un voluntar a dezvoltat probleme neurologice

Testele clince alevaccinului anti-Covid, dezvoltat de compania chineza Sinopharm,au fost suspendate in Peru, dupa ce unul dintre voluntari a dezvoltat probleme neurologice si dificultati in.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )