Libnet.ro
UNICEF

19:15

Un tanar american de 16 ani a devenit milionar dupa ce a castigat o competitie de jocuri video

Adevărul Adevărul,
Un tanar american de 16 ani a devenit milionar dupa ce a castigat o competitie de jocuri video

Kyle Bugha Giersdorf a invins alte 99 de persoane in Cupa Mondiala de Fortnite, o competitie de gaming care a avut premii totale de 30 de milioane de dolari aceeasi suma pe care au impartit-o echipele participante la Cupa Mondiala de fotbal feminin. continuă pe Adevărul

Pustiul de 16 ani care a castigat 3 milioane de dolari din Fortnite

Pe 28 iulie 2019 s-a incheiat Cupa Mondiala de Fortnite pe care au vazut-o peste 2 milioane de oameni. Un pusti de 16 ani a cistigat marele premiu de 3 milioane de dolari. Este evident pentru.

Adolescenta rapita de fostul prieten din casa parintilor. Clipele de groaza prin care a trecut tanara de 16 ani

O adolescenta a trecut prin clipe de groaza, dupa ce fostul sau prieten a rapit-o de acasa, iar apoi a obligat-o sa il insoteasca.

O adolescenta de 16 ani din Braila a refuzat sa iasa la intalnire cu un interlop de 42 de ani. E incredibil cum s-a razbunat barbatul: a rapit-o, apoi a pozat-o ca pe un trofeu

Un barbat de 42 de ani a palmuit si a bagat cu forta in masina personala o copila de 16 ani, ducand-o apoi la imobilul unde locuia, unde a fotografiat-o ca pe un trofeu pentru ca adolescenta refuzase sa.

Tanar francez de 18 ani, electrocutat dupa ce s-a urcat pentru un selfie pe un vagon in Gara Aiud. Victima are arsuri pe 60% din corp

Un tanar francez in varsta de 18 ani a fost ranit grav dupa ce s-a electrocutat in noaptea de joi spre vineri in gara din Aiud dupa ce s-a urcat pe un vagon de marfa pentru a-si face un selfie.

Tanarul de 19 ani a intrat in casa adolescentei de 16 ani si a luat-o cu forta. Barbatul a fost arestat pentru 30 de zile

Un tanar de 19 ani a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, duminica, dupa ce a patruns in locuinta parintilor unei adolescente de 16 ani prin spargerea unui geam, i-a lovit pe fratii acesteia si, prin.

Adolescenta de 16 ani snopita in bataie de fostul iubit. Victima a ajuns in spital

O tanara a fost transportata la Urgente dupa ce a fost batuta de fostul iubit, in varsta de 20 de ani. Politistii au emis un ordin de protectie impotriva agresorului.

Crima infioratoare in Germania! Un baiat de opt ani a murit, dupa ce el si mama lui au fost impinsi in fata trenului

Viata unui baietel de opt ani a fost luata brusc din cauza unui barbat care l-a impins pe el si pe mama lui, in mod deliberat, in fata trenului. Copilul statea, impreuna cu mama lui, pe un peron al unei s.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )