Libnet.ro
UNICEF

06:00

Un tanar din Baia Mare a murit calcat de masina. Greseala fatala pe care a facut-o barbatul

Antena3 Antena3,
Un tanar din Baia Mare a murit calcat de masina. Greseala fatala pe care a facut-o barbatul

Un tanar in varsta de 30 de ani, din Baia Mare, a fost strivit de masina in timp ce incerca sa salveze viata fetitei sale de cateva luni, a sotiei si a soacrei sale. Accidentul a avut loc pe un drum de. continuă pe Antena3

O tanara din Baia Mare a lasat un mesaj inedit politistilor: Sa nu indrazniti sa-mi dati amenda! Continuarea e geniala

O tanara din Baia Mare a reusit sa starneasca amuzament printre politisti. Fata si-a parcat masina si nu a vrut sa incalce regulamentul asa ca a avut o idee surprinzatoare. A lasat in parbriz.

Un tanar a murit strivit de masina, dar si-a salvat familia. Greseala fatala pe care a facut-o barbatul

Un tanar in varsta de 30 de ani, din Baia Mare, a fost strivit de masina in timp ce incerca sa salveze viata fetitei sale de cateva luni, a sotiei si a soacrei sale. Accidentul a avut loc pe un drum de carute, in localitatea Cetatele, judetul Maramures.

FOTO Fratele prezentatoarei Alessandra Stoicescu s-a casatorit. Proaspatul mire este un chirurg renumit in Baia Mare

Fratele Alessandrei Stoicescu s-a casatorit la finele saptamanii trecute cu o tanara din Baia Mare. Evenimentul a avut loc la un local din Baia Mare.

FOTO Noua medalii cucerite de inotatorii de la Clubul Gold Stars Baia Mare la Campionatele Mondiale de inot Masters Gwangju-Koreea 2019

Stefan Ioan Gherghel, Alex Coci, Octavian Stoica, Istvan Hitter si Delia Ana Kovacs, de la echipa Gold Stars Baia Mare, au castigat medalii dupa medalii la Campionatele Mondiale de inot Masters Gwangju-Koreea 2019. in cadrul competitiei, baimarenii au reusit sa scrie si istorie, obtinand prima medalie pentru Romania cucerita pe un traseu de 3 kilometri.

FOTO Ideea neobisnuita a unei soferite a devenit virala pe internet. Ce le-a transmis tanara politistilor locali

Sa nu indrazniti sa-mi dati amenda! Este mesajul adresat de catre o tanara soferita din Baia Mare politistilor locali. Aceasta nu a gasit tichet de parcare si, pentru ca parcometrul nu functiona, le-a lasat politistilor locali un mesaj si 6 lei in parbrizul masinii.

FOTO Barbat mort intr-un accident rutier in care au fost raniti si doi cetateni unguri. Cum s-a petrecut tragedia

Un barbat in varsta de 68 de ani a decedat dupa ce a fost implicat intr-un grav accident de circulatie. Incidentul a avut loc pe DN 1C, in dreptul localitatii Sabisa din judetul Maramures. in urma impactului, alte doua victime, doi unguri, au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare.

webPR Unteatru de copii: Spectacole dedicate publicului tanar din Bucuresti

Pe 25 august, unteatru si Asociatia Culturala pentru Educatie prin Arta lanseaza Unteatru de copii, un concept inedit si original in peisajul teatral bucurestean, care cuprinde productii teatrale dedicate publicului tanar si foarte tanar. Unteatru de copii este creat de cele doua organizatii, care s-au intalnit pe teritoriul comun al proiectelor culturale si educative, menite sa atraga noi publicuri catre zona artelor din Romania si sa incurajeze tinerele generatii de actori, regizori si scenaristi de teatru si film.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )